.

4 зодии, които флиртуват, дори когато са във връзка

Вижте кои са те

Ивета Иванова
4 зодии, които флиртуват, дори когато са във връзка
Снимка: Pexels

Тези зодиакални знаци лесно се подхлъзват. Те са страстни, искат да се чувстват желани, обичат флиртовете. Дори да са в сериозна връзка, може често да заглеждат други хора, да се чувстват привлечени от тях и да флиртуват. Вижте кои са те, според "Times of India".

 

Близнаци

 

Много нерешителни зодии. Трудно създават здрави и продължителни връзки, тъй като никога не са сигурни дали това е човекът за тях и винаги продължават да се оглеждат. Обичат да общуват много, да създават приятелства, да флиртуват, дори като са обвързани. Копнеят за тръпка и вълнение, а сериозните връзки не им носят тези неща. Увличат се по приключенци, винаги търсят нещо ново.

 

Везни

 

Те са най-големите майстори на флирта. Изискани са, няма да флиртуват прекалено очевидно, но все пак ще го направят, дори да са в сериозна връзка. Комуникативни зодии, които непрекъснато общуват с нови хора, ходят по различни събития. Лесно им е да хлътнат по нов човек, дори да имат гадже. В началото е нещо невинно, но после може да стане и повод за прекратяване на връзката.

 

Лъв

 

Лъвовете често се чувстват привлечени от други хора, дори когато имат продължителна връзка. Те винаги доминират във връзката, искат всичко да става по техния начин, да имат свобода да правят каквото желаят. Харесва им много хора да им обръщат внимание. Чувстват се в свои води, когато флиртуват и когато получават много комплименти.

 

Стрелец

 

Тези зодии също лесно се захласват. Те са големи приключенци, обичат тръпката, не искат да стоят на едно място и не могат да се задържат дълго с един човек. Вниманието им често е привлечено от друг. Постоянно пътуват, ходят на много различни места и срещат интересни хора. Не се притесняват да изневерят. Обичат да флитурат, но поне са искрени към половинката.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...