.

4 зодии, които понасят разделите драматично

Вижте кои са те

Ивета Иванова
4 зодии, които понасят разделите драматично
Снимка: Pexels

Когато тези зодии се разделят с половинката, ситуацията винаги е тежка, драматична, объркана. Разбитото сърце боли много, а разделите предизвикват какви ли не емоции у хората. Дори най-спокойните и рационални хора могат да станат съвсем различни, когато губят любовта. Ето при кои зодии разделите са хаос, според "Your Tango".

 

Овен

 

Те са огнени знаци, много страстни, нервни, избухливи. Могат да съсипят себе си, когато нещата не се подредят по начина, по който искат. Състезателни и горделиви са, искат те да скъсат с човека, защото така имат повече власт.  Много са амбициозни и искат любов, която продължава вечно. Когато това не се осъществи, те се ядосват и самочувствието им е накърнено. След раздялата се впускат в безброй срещи, за да покажат на бившето гадже, че не се нуждаят от него. Искат да покажат на бившия партньор какво изпуска и приемат всичко като състезание.

 

Козирог

 

Козирозите са експерти в това да изключват емоциите си. Те стават безчувствени, градят стени около себе си и никой не може да ги трогне. Наранени и обидени са след раздяла, веднага изтриват номера на бившия, махат го от социалните мрежи, трият снимките с него. Спират за говорят за бившето гадже пред приятелите си. Изглеждат така, сякаш не им пука и дори са по-щастливи, но вътрешно страдат. Срамуват се, че са позволили на някого да си играе с тях. Ненавиждат бившето гадже.

 

Лъв

 

Тези зодии обожават да са център на внимание, искат всичко да се върти около тях и хората непрекъснато да им се възхищават и да търсят компанията им. Затова, когато някой ги зареже, те са смаяни - трудно им е да приемат, че някой може вече да не ги обича и желае. Започват да мислят негативно за себе си, чувстват се нежелани и неважни. Това е странно и ново за тях. Лъвовете с разбити сърца започват да постват секси снимки с невероятни тоалети, за да привлекат вниманието на бившето гадже и на нови ухажори.

 

Рак

 

Раците са чувствителни и уязвими. Много емоционални зодии, които тежко понасят разделите. Те много се грижат за партньора и се привързват към него, затова са като развалина, когато се разделят с него. Изпитвах хиляди емоции - гняв, яд, тъга, носталгия, самосъжаление. В един момент може да пишат на бившето гадже, че им липсва и го искат обратно, а в друг - да хвърлят вещите му през прозореца и да крещят. Оставят се на чувствата и не могат да се контролират. Трябва им много време, за да се възстановят.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...