.

Седмичен любовен хороскоп 3 - 9 август

Вижте какво ви очаква в любовта

Ивета Иванова
Седмичен любовен хороскоп 3 - 9 август
Снимка: Pixabay

Овен

 

Нова любов може да засенчи всички останали и всички предишни. Желанието ви за взаимност вероятно ще ви подтикне към настоятелни опити да се сближите с обекта на чувствата си. Овладейте спонтанния порив своевременно, ако не искате той/тя да се уплаши и за винаги да изчезне от погледа ви.

 

Телец

 

Ще успеете да се справите с противоречията в собствените си мисли. Размишлявайки над чувствата и текущата си връзка, ще установите кои свои грешки трябва да признаете и какво е по-добре да простите, вместо да търсите реванш. Борбата със себе си е най-трудна и, достигайки хармония между емоциите и принципите си, със сигурност ще успеете да намерите изход от разногласията с половинката.

 

Близнаци

 

Привлекателна личност ще замъгли съзнанието ви с поведението си. Желанието да започнете нова връзка тук и сега ще е по-силно от разума ви. Рискът е голям както за обвързаните, така и за свободните представители на вашия знак. Романтичното на пръв поглед приключение може да завърши със сълзи и разочарование.

 

Рак

 

Пълнолунието ще повиши чувствителността ви осезаемо. Положителните емоции ще предизвикат прекомерно въодушевление, а отрицателните – мъчителна меланхолия. Вярата в себе си ще ви спаси от негативизма. Някой, с когото неотдавна сте се разделили може да пожелае да възстановите връзката.

 

Лъв

 

Силните чувства ще мотивират нови желания. Предстоят промени в личните отношения. Въздействието ви е силно и ще успеете да спечелите което си пожелаете сърце. Ако пък вече сте във връзка, то тя ще премине на ново, по-устойчиво ниво.

 

Дева

 

Поведението на половинката може да ви изненада неприятно. Ще ви е трудно да прецените причините и следствията от неговите/нейните претенции. От друга страна убеждението, че вашият начин на мислене е правилен, ще ви подтикне към прибързани заключения и погрешни решения. Опитайте се да разредите срещите и разговорите, за да избегнете възможността за неприятни преживявания.

 

Везни

 

Интересът към някого ще ви мотивира да покажете най-добрите си страни. Началото на седмицата може да е леко безлично по отношение на емоциите, но градусите постепенно ще се повишават и след сряда ще се радвате на горещи любовни обяснения, независимо дали вече сте във връзка или сега поставяте началото. Доверете се на интуицията си, ще ви подскаже дали да откликнете по същия начин.

 

Скорпион

 

Каквото и да направите, където и да отидете ще приковете вниманието към себе си. Излъчването ви ще е толкова силно, че дори хора, които странят от вас ще поискат да се сближат. Ако сте във връзка, не давайте поводи за ревност. Ако пък все още търсите подходящата личност, използвайте момента за опознаване на почитателите си.

 

Стрелец

 

Бурни емоции предстоят както за обвързаните, така и за все още самотните представители на вашия знак. При първите са вероятни прояви на ревност, стремеж за надмощие и други разногласия с половинката на по-незначителни теми. За другите се очертава романтично начало, приличащо повече на спортно състезание, отколкото на любовно обяснение. И в двата случая постигането на синхрон ще е свързано с овладяване на страстите.

 

Козирог

 

С интересна тенденция ще запомните тази седмица. Всеки ден ще чувате по една приятна новина, която ще ви помага да се събудите на следващата сутрин с усмивка. Съвсем скоро ще разберете, че сте на прага на нова любов. Тя ще ви стимулира да промените онова, което не харесвате у себе си, стига да не се уплашите.

 

Водолей

 

Пълнолунието ще върне мислите ви в миналото. Не е изключено да ви хрумне да започнете връзка с човек, когото до скоро упорито сте игнорирали. Най-добрият начин да се преборите с изкушението е да му се поддадете. Следвайте чувствата си, потопете се във водовъртежа на бурните емоции, за да разберете истините, които ще ви покажат най-краткият път към щастието.

 

Риби

 

Не позволявайте на половинката си да приема любовта ви като нещо, което му/й се полага. Преодолейте страховете си, за да го/я накарате да се откаже от проявите на егоизъм. Що се отнася до необвързаните, съветът е да не разкриват чувствата си пред някого само, за да не са сами. Отстоявайте копнежите си без да се люшкате между гордост и примирение.

 

Хороскопът ви е изготвен от П. Георгиева


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...