.

Венера в Рак - какво чака всяка зодия?

Вижте прогноза

Ивета Иванова
Венера в Рак - какво чака всяка зодия?
Снимка: Pixabay

На 7-и август Венера официално влезе в Рак и ще остане там до 6 септември. Това значи, че любовта ще е на ваша страна през този период, но трябва да се придържате към стандартите си и да не говорите постоянно за бившите си. Периодът може да ви помогне да изпитате любов, каквато никога преди не сте изпитвали. Ето какво чака всяка зодия, според американския "Cosmopolitan".

 


Овен

 

Един или двама от бившите ви партньори може отново да се появят в живота ви. Добре е да не откликвате на поканите им за срещи. Първо трябва да останете за малко сами, да си дадете време и тогава да посветите енергията си на другите и да отворите сърцето си за тях. Обърнете внимание на себе си, чак после се раздавайте за другите.

 

Телец

 

Който и да е в ума ви сега, повярвайте, че има причина да мислите за него сега. Не бъдете срамежливи или прекалено големи инати, а просто направете първата крачка. Ако сте във връзка, може сега да засвидетелствате любовта си пред тях, да заздравите връзката си. Страхотни неща се случват, когато поемете риск и вярвате на интуицията си.

 

Близнаци

 

Време е да обърнете внимание на романтичните връзки. Трябва да осъзнаете какво цените в тях и какво сте готови да дадете на човека до вас. Ако искате да впечатлите тръпката или гаджето, парите невинаги са отговор - така няма да ги спечелите. Бъдете по-уязвими и разкрийте повече неща за себе си.

 


Рак

 

Готови или не, време ви е да се влюбите! И това ще стане именно през този период. Може да срещнете човек, който ви кара да изтръпвате, да се сближите с партньора или просто да започнете да цените себе си повече. Вие заслужавате да бъдете обожавани и оценени напълно, наслаждавайте се на този период!

 

Лъв

 

Не сте в настроение за прегръдки, целувки и милувки. Но вашият партньор или нов човек, който ще ви допадне, ще успее да промени мнението ви и ще ви накара да преодолеете страха си от сериозно обвързване. Няма от какво да се плашите, знайте, че любовта винаги побеждава.

 

Дева

 

Няма да ви е трудно да намерите специален човек през този период. Може да е някой, който вече познавате и е в приятелския ви кръг. Не се стресирайте и не търсете под дърво и камък - точният човек е по-близо до вас, отколкото предполагате.

 

Везни

 

Раздавахте енергията си за работата и бяхте много заети напоследък. Затова ви беше трудно да създадете значима и сериозна връзка с някого. Изключвайте лаптопа и телефона си вечер и обръщайте повече внимание на гаджето или на тръпката ви. Определено ще си струва.

 

Скорпион

 

Готови сте за следващата крачка - да заздравите връзката с гаджето, да признаете какво чувствате на тръпката си или да създадете връзка с човек, с когото усещате, че има химия. Сега е прекрасно време за това, ще опознаете човека до вас по-добре. Впуснете се и не се страхувайте. Не разваляйте всичко с прекалено много анализи и премисляне.

 

Стрелец

 

Чувствате се по-привлекателни от обикновено - наслаждавайте се на тези моменти. Сексуалният ви живот ще е в подем. Само се уверете, че партньорът ви е човек, с когото си подхождате. Не трябва да допускате да бъдете наранени.

 

Козирог

 

Ако има зодиакален знак, който е напълно готов да се обвърже и отдаде на партньора, това сте вие, Козирози! Повярвайте, че да се влюбите сега, е точно това, от което имате нужда. Животът не е само работа и учене, други неща ще ви направят още по-щастливи.

 

Водолей

 

Не чакайте човек, който да бъде всичко за вас. По-добре се фокусирайте над това вие сами да бъдете това, от което се нуждаете. Излекувайте душата и тялото си, прочистете съзнанието си. Така ще привлечете най-голямата любов.

 

Риби

 

Ако още не сте срещнали любовта на живота си, бъдете готови. В живота ви ще се появи човек, който ще ви кара да изтръпвате всеки път, щом го видите. Важно е да продължавате да бъдете себе си - забавни, чудати и т.н. Вие сте точно това, от което някой има нужда. Не се страхувайте да казвате "Да".


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...