.

Есента ще донесе ЛЮБОВ на 4 зодии!

Ето кои са те

Ивета Иванова
Есента ще донесе ЛЮБОВ на 4 зодии!
Снимка: Pixabay

Eсента е красив и романтичен сезон и ще донесе много любовни емоции за някои от зодиите. Чакат ги топли вечери в компанията на половинката, много изненади, мили жестове и романтични разходки сред природата. Вижте кои са късметлиите, според "Elite Daily".

 


Дева

 

От 2-и до 27-и октомври Венера, планетата на любовта и романтиката, ще бъде в техния знак. В този период Девите ще осъзнаят защо им харесва да бъдат себе си, и колко трябва да се ценят. Това ще помогне на околните също да ги оценят и да видят колко привлекателни са. Тези зодии ще имат кураж да създадат дълбока и сериозна връзка, която ще ги промени. Ще са страстни.

 

Везни

 

Есента започва със сезона на Везните. Това е техният период! Те ще станат по-уверени и ще се научат да обичат себе си. Венера, планетата на любовта, ще бъде в техния знак от 27-и октомври до 21-и ноември и ще им донесе много романтика и приятни изненади. Когато ретроградното движение на Марс приключи на 13-и ноември, това ще донесе много позитивна енергия във връзките на Везните. Готови са да обичат силно.

 

Снимка: Pixabay

 

Скорпион

 

Меркурий ще бъде ретрограден в Скорпион от 13-и октомври до 3-и ноември, което ще донесе проблеми в рая за тези зодии. Но те ще успеят да се справят с тях и ще бъдат възнаградени от съдбата, когато този период отмине. Любовната Венера ще е в техния знак от 21-и ноември до 15 декември и Скорпионите ще бъдат много съблазнителни и уверени в себе си. Най-накрая ще са готови да се влюбят лудо и страстно. Чака ги много романтика.

 

Стрелец

 

Стрелците знаят, че заслужават да се влюбят, да усетят тръпка и вълнение. След 13-и ноември ще бъдат на флирт вълна и ще очароват околните. Когато Венера се премести в техния знак на 15 декември, тези зодии могат да очакват много романтични моменти. Любовният им живот ще се развива страхотно, сякаш са благословени. Най-хубавото е, че няма да им е скучно и през зимата, ще имат много вълнуващи моменти.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...