.

Седмичен любовен хороскоп 5 - 11 октомври

Вижте какво ви очаква в любовта през тази седмица

Седмичен любовен хороскоп 5 - 11 октомври
Снимка: Pexels

Овен

 

Приемайте с доза здравословно съмнение всичко, което ви съобщават по адрес на приятел/ката ви. Проявете смелост, задайте въпросите си и бъдете готови да чуете истината. Всяка проява на мнителност, подозрителност, ревност ще предизвика непредвидими последствия за връзката ви. Счупеният съд, дори и залепен си личи, че е бил повреден. Същото би станало и с връзката ви.

 

Телец

 

Не приемайте отношенията си за даденост. Помислете с какво ви привлича половинката ви, с какво ви задържа при себе си и покажете убедително, че държите на тези качества и ги уважавате. Избягвайте разговорите на домашно-битови теми. Споделяйте и обсъждайте въпросите, които са ви въздействали на емоционално ниво и са променили възприятието и начина ви на мислене.

 

Близнаци

 

Ако вече сте във връзка и половинката ви се държи странно, не атакувайте и не обвинявайте. Опитайте се да разберете причините. Със сигурност той/тя има някакви проблеми и ги крие от вас. Онези, чието сърце все още е свободно, най-вероятно ще станат обект на флирт и закачки, а не е изключено да стартират връзка, която ще се окаже абсолютно по вкуса им.

 

Рак

 

Сравнително спокоен период що се отнася до романтичните и любовни отношения. Оставете инициативата в ръцете на половинката си. Нека той/тя да „командва парада“. Вие само наблюдавайте и слушайте. През втората половина на седмицата ще си обясните причината за стари спорове, които към момента искрено ви озадачават. Отношенията ви ще се стабилизират.

 

Лъв

 

Не събирайте на едно място новите си познати и старите приятели. Особено, ако сте във връзка или пък скоро сте се разделили по инициатива на „другата страна“. Ще се случат поредица гафове, от които ще се чудите как да се измъкнете. Обвързаните може да станат обект на свалка пред половинката си и да се стигне до сочен скандал. Необвързаните пък може да станат обект на критика в присъствието на някой, който ги привлича и така и да не успеят да скъсят разстоянието.

 

Дева

 

Присъствието на Венера във вашия знак ви прави емоционално уязвими. Настроението ви през тази седмица ще е на приливи и отливи, а поведението или конкретни изказвания на любимия човек да ви огорчи. Освободете се от комплексите и използвайте всяка чута дума като повод за промяна, а не като удар върху самочувствието ви.

 

Везни

 

Споделете тайните си страхове с половинката. През тази седмица колкото по-често сте заедно, толкова по-добре. Както вие, така и той/тя ще се наложи да се справите с разни дребни неприятности и, ако сте заедно, ще е далеч по-лесно. Обсъждайки затрудненията ще можете да комбинирате вижданията и да стигнете до най-ефективния подход за преодоляването им.

 

Скорпион

 

Настроението ви ще е твърде променливо и неустойчиво. Причините за тревоги ще са реални, обективни, видими, но в никакъв случай няма да са свързани с приятел/ката ви. На моменти ще ви е трудно да овладеете емоциите. Във ваша полза е да не си насрочвате любовни срещи в точно такива моменти. Ще излеете яда си върху него/нея и неминуемо ще се стигне до конфликт. Безпредметно е да си създавате допълнителни неприятности.

 

Стрелец

 

Стремите се към промени, подготвяте ги, мислите че сте готови за тях и ще се случат, но… не тези които очаквате. През тази седмица половинката ви може да покаже почти най-лошите си страни, доста да ви изненада, впечатли, в известен смисъл разочарова. Не ползвайте най-лесната тактика или, по друг начин казано, не мислете за раздяла. Любов е да приемаш човека до себе си такъв, какъвто е без излишни илюзии. Може би Съдбата ви дава възможност да проверите силата на чувствата си?

 

Козирог

 

Не позволявайте на рутината да засенчи блясъка на чувствата ви. Ако отдавна сте във връзка, търсете начин да разнообразите отношенията. Кратко пътешествие, посещение на театър, изложба, концерт на открито ще освежи и заздрави връзката ви. Същото могат да направят и необвързаните. Присъствайки на публични инициативи ще се запознаят с нови хора, ще разширят кръга си на общуване. Само така ще могат да разберат какво истински ги привлича и да попаднат на подходящия партньор.

 

Водолей

 

Предстои един малко сложен период за вас. Въздържайте се от прибързани заключения и не смесвайте желанията с възможностите си. Интуицията ще ви подскаже на кого можете да вярвате и от кого трябва незабавно да се дистанцирате. Не вярвайте на обещания, не следвайте чужди препоръки и не позволявайте да въздействат върху мнението ви за конкретна личност или група хора. Ще е по-скоро опит за манипулация или пък за нанасяне на вреда върху отношенията ви от всякакъв характер.

 

Риби

 

Погледнете към съществуващите проблеми прямо, открито и смело. Анализирайте фактите още веднъж и помислете дали отношенията ви са такива, каквито бихте желали. Ако отговорът е отрицателен, то опитайте се да разберете защо и къде е вашето място в „цялата схема“. Може би сте прекалено придирчиви и не достатъчно инициативни? Откровен и искрен разговор с половинката ще отговори както на вашите, така и на неговите/нейните въпроси.

 

Хороскопът ви е изготвен от П. Георгиева


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...