.

Седмичен любовен хороскоп 12-18 октомври

Ето какво ви очаква в любовта

Седмичен любовен хороскоп 12-18 октомври
Снимка: Pixabay

Овен

 

Не се опитвайте да представите себе си като това, което не сте. Независимо дали сте обвързани или не, най-правилната тактика през тази седмица е да бъдете истински и откровени. Изразявайте мислите и чувствата си чистосърдечно и ще се радвате на разбиране, съчувствие, желание за близост. За самите вас ще е далеч по-лесно да постигнете душевно равновесие и да избегнете конфликтите.

 

Телец

 

Още в началото на седмицата ще установите, че въздействието ви върху околните е по-силно от обикновено. Ще се радвате на повече внимание към себе си, но и на повече изисквания или по-точно очаквания. Ако в гравитиращите около вас фенове има такива, с които бихте желали да се сближите, постарайте се да не ги разочаровате. Не позволявайте на никой да се намесва в отношенията ви. Ще ви навреди умишлено.

 

Близнаци

 

С присъщия си оптимизъм, харизма и обаяние ще сте неустоимо магнетични буквално за всеки, който се намира на няколко метра в радиус от вас. Ще стабилизирате съществуващите отношения, ще създадете и нови. Едно от нещата, които не бива да правите е да хитрувате. Бъдете искрени с половинката си, той/тя ще е изцяло на ваша страна и ще се включи в изпълнението на всяка ваша идея.

 

Рак

 

Успехите през тази седмица ще се случват някак си от само себе си, което няма как да не ви зарадва и да не повиши самочувствието ви. Ще сте достатъчно уверени в себе си, за да направите първите стъпки към най-смелите си мечти или към най-привлекателната за вас личност. И, ако не сте прекалено критични и скептични, със сигурност любовта ви ще бъде възнаградена с взаимност.

 

Лъв

 

Ако може да се вярва на твърдението, че „денят си личи още от сутринта“, това означава, че през тази седмица дните ви зависят изцяло от вас. Започвайки ги с усмивка, готовност за разбирателство, стремеж към взаимност няма начин да не привлечете благоразположението на околните към себе си. И особено на най-близките от тях. Не ограничавайте свободата им и бъдете готови да ги окуражите в трудните им моменти.

 

Дева

 

Борете се за чувствата си уверено, но деликатно. Направете го с действия, а не на думи. Силите ще ви стигнат за всичко. И за развлечения, и за сериозни занимания, стига да не си губите времето с дреболии и да не реагирате на провокации. Проявете благосклонност към хората, които имат желание да общуват с вас, независимо дали сте във връзка или не. Новите контакти ще са съпроводени с нови емоции. Изживейте ги пълноценно.

 

Везни

 

Предложенията за срещи и хората, желаещи да си общуват с вас през тази седмица ще са повече от обикновено. Съзнанието, че сте предпочитани ще ви развълнува. Отношенията ще се развиват бурно, но е по-добре да не бързате, независимо дали става дума за нова или съществуваща връзка. И в двата случая е желателно да проверите съвместимостта си, преди да „скочите дълбоко“ в бурните вълни на любовта. Спомнете си опита, споделен от приятели. Със сигурност ще ви е полезен.

 

Скорпион

 

Опитите ви да привлечете вниманието на личност, която от известно време „разбърква мислите“ ви или да впечатлите половинката си ще „ударят на камък“. За намиращите се във връзка е по-добре да направят всичко възможно, за да запазят ситуацията такава, каквато е. Ефектът от евентуална промяна ще е непредвидим. Що се отнася до „самотните“ Скорпиони, успехът им е заложен в поведението, а не във външния вид. Иначе казано, експериментирайте с оригинални идеи, а не с ексцентрично облекло и прическа.

 

Стрелец

 

Най-доброто, което можете да направите за себе си е да следвате въображението. Настроението ви през повечето дни ще е оптимистично и нищо не би могло да ви извади от равновесие. Крайно време е имащите приятел/ка да помислят за причините, охлаждащи връзката и да проведат многократно отлагания „труден“ разговор с усмивка и фантазия. Със сигурност ще успеят да „разкъсат черните облаци“. Що се отнася до „търсещите“, действайте смело. Не се страхувайте да разкриете чувствата си и да направите първата крачка.

 

Козирог

 

Не се опитвайте да изпреварвате събитията. Периодът ще е сравнително спокоен. Ако сте във връзка ще имате възможност да внесете някои положителни корекции в отношенията, с които ще си осигурите повече свобода. Всички останали, които до момента не са намерили сродната си душа е по-добре да не се надяват на грандиозни победи. Възможно е да скъсят леко разстоянието с интересуващата ги личност, но без „резки движения“, които само ще влошат ситуацията и ще предизвикат недоверие. Не залагайте на виртуалните контакти, ще се разочаровате.

 

Водолей

 

Най-вредната тактика през следващите дни ще е да се доверите на чужди съвети и да копирате чужд опит. Резултатите може да се окажат катастрофални. Напротив, доверете се на интуицията си. Що се отнася до намиращите се във връзка, огромна грешка от тяхна страна би било да прекрачат границата на добрия тон. Пристъпите на каприз или безразличие не просто ще отблъснат половинката ви. Директно и без обяснения ще ви обърне гръб.

 

Риби

 

Ефирно и свежо спокойствие ще ви изпълни изцяло и устойчиво. Ще е осезателно и привлекателно за околните. Появата ви, където и да е, сама по себе си ще предизвиква усмивка и ще вдъхва оптимизъм. Отделете повече време за любимия човек, уединете се и се забавлявайте заедно. Ще откриете нови общи черти и перспективи. Необвързаните без никакви опасения могат да вземат инициативата в свои ръце. Новата любов е пред тях, само трябва да я забележат.

 

Хороскопът ви е изготвен от П. Георгиева


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...