.

Седмичен любовен хороскоп 19-25 октомври

Ето какво ви очаква в любовта тази седмица

Седмичен любовен хороскоп 19-25 октомври
Снимка: Pexels

Овен

 

Всички знаят, че сте решителни, но тази седмица трябва да покажете нещо друго, изненадващо, неподозирано, за да омагьосате хората около себе си. Като търпение, например! Умение да чакате, да запазите вътрешното си равновесие в критични ситуации. Защото такива ще има, независимо дали сте обвързани или самостоятелни. И ще окажат влияние на съществуващата връзка или на тази, която се опитвате да създадете.

 

Телец

 

Събитията ще се развиват така, че ще сте по-заети, отколкото предполагате. Заради задълженията може да пострадат личните отношения. От вас зависи да не го допуснете. Посветете и малкото свободно време, с което разполагате на половинката си. Не го ли направите той/тя ще се почувства самотен/а, пренебрегнат/а и, не се сърдете, ако отклони чувствата и интереса си към някой друг.

 

Близнаци

 

Предстои седмица, наситена с много емоции, голяма част от които, романтични. Със сигурност ще се потопите изцяло в дълбоките води на чувствата, но не се подлъгвайте по първоначалната им вихреност. Най-вероятно става дума за краткотраен флирт, който скоро ще ви омръзне, така че не давайте окончателни и дълготрайно обвързващи обещания, защото искате или не, ще се наложи да ги изпълните.

 

Рак

 

Отношението на околните ще е изключително мило и дружелюбно. Фактът, че ви обръщат внимание и ви обсипват с комплименти ще се отрази положително на самочувствието ви. Ще ви помогне да се избавите от някои комплекси, които ви пречат. Независимо от всичко, е желателно да проявите здравословна доза предпазливост към нови познати, които настоятелно търсят компанията ви. Може да не го правят от романтичен интерес към вас, а по някакви други причини.

 

Лъв

 

Предстоят изненади. Някой, който не ви е безразличен и към момента е показвал, че не би имал нищо против да се сближите, изведнъж ще „обърне палачинката“. Ще започне да ви избягва, да страни от вас. Помислете много внимателно каква може да е причината. Дали се дължи на поведението ви или търси начин да повиши интереса ви. Реагирайте гъвкаво, сменете тактиката, ако се налага и бъдете готови да направите някои отстъпки.

 

Дева

 

Отделете част от свободното време за саморазвитието си. За обучение, неформални интереси, усвояване на нови умения. Другата част посветете на духовните си търсения и романтични предпочитания. Ще настъпят промени в личните ви отношения. Ако вече сте във връзка, не е изключено да решите да я прекратите. И обратно, „самотните сърца“ най-вероятно ще попаднат на „подходяща партия“ и ще поставят началото на вълнуващ любовен роман.

 

Везни

 

Точно преди Слънцето да излезе от вашия знак, подпомогнато от Венера, вашата управителка, ще ви потопи в бурните вълни на любовта. Намиращите се във връзка ще усетят прилив на силни чувства, отношенията ще се освежат, ще преминат на нов етап на развитие. За останалите периодът на търсене може най-сетне да приключи, да постигнат хармония със самите себе си и да поставят началото на дълготрайна, стабилна и изпълнена с взаимност близост.

 

Скорпион

 

Доверете се на интуицията си и се придържайте към правилата на добрия тон. Не предизвиквайте половинката и не се опитвайте да провокирате прояви на ревност с поведението си. Дори невинна закачка може да стане повод за раздяла. Що се отнася до онези от вас, които все още не са попаднали във вихъра на любовната авантюра, препоръката е да търсите перспективни отношения, а не моментни развлечения.

 

Стрелец

 

Емоционалното ви състояние ще е нестабилно. На моменти може да усещате безпричинно и необяснимо напрежение. Ситуацията ще е критична както за обвързаните, така и за все още търсещите любовта си. Във ваш интерес е да се уедините, да изчакате безпокойството да ви „освободи от примката си“. След това може да обсъждате, да анализирате, изобщо… да говорите по въпроса колкото и с когото желаете. Ефектът ще е единствено положителен.

 

Козирог

 

Енергетиката, психическото състояние и работоспособността ви са стабилни и в синхрон. В състояние сте да „преобърнете планини“ през тази седмица. Достатъчно спокойни сте, за да обсъдите трезво спорните въпроси, които помрачават любовните ви отношения. Направете го смело. Резултатът ще надмине очакванията ви.

 

Водолей

 

Поведението на половинката ще ви мотивира да разгърнете въображението и творческия си потенциал. Желанието да направите нещо оригинално, да осъществите съвместно пътешествие, да се впуснете в някаква авантюра ще е спонтанно и неустоимо. Ще разполагате с подходящи възможности да реализирате замислите и мечтите си, но преди да направите каквото и да било задължително потърсете неговото/нейното мнение. Ако вижданията ви за „вълнуващо приключение“ се различават, ефектът ще е катастрофален.

 

Риби

 

Първото, с което трябва да се заемете още в началото на седмицата е да се справите с тревожните си противоречиви мисли. Чувствителни сте, наблюдателни и дребни детайли, които при други обстоятелства не биха ви впечатлили, сега ще изпълнят ума ви с хиляди въпроси без отговор. Излишно е да правите „от мухата - слон“. Споделете безпокойството с половинката си. Без думи, само с жест или усмивка ще ви покаже колко е безпочвено и ще ви помогне да възстановите баланса между емоции и съзнание.

 

Хороскопът ви е изготвен от П. Георгиева


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...