.

Седмичен любовен хороскоп 26 октомври - 1 ноември

Ето какво ви очаква през периода

Седмичен любовен хороскоп 26 октомври - 1 ноември
Снимка: Pixabay

Овен

 

Търсете любовта със сърцето, а не с очите. Първите ви впечатления за нов човек, с когото ще се запознаете през тази седмица, ще са абсолютно подвеждащи. Съвсем скоро ще установите, че той/тя съвсем не е това, за което се представя и, ако сте имали неблагоразумието да говорите за себе си и чувствата, които изпитвате, ще преживеете дълбоко и трудно преодолимо разочарование.

 

Телец

 

Отношенията ви като цяло ще са спокойни през тази седмица. В началото е вероятно да изгладите съществуващ спор или вражда, което ще ви се отрази вдъхновяващо. Ако искате да споделите или обсъдите важен въпрос с половинката си, направете го преди пълнолунието. За необвързаните е препоръчително да изчакат с новите любовни завоевания.

 

Близнаци

 

Интуицията и чувството ви за хумор са еднакво силни и в хармония. Никак няма да ви е трудно да изгладите всички съществуващи спорове с личността на сърцето си. Без значение дали вече сте подарили любовта си на някого или все още сте в процес на търсене, условието да спечелите благоразположението на когото си пожелаете е да сте искрени, решителни и проникновени.

 

Рак

 

Освободете се от мрачните мисли, следвайте зова на сърцето си. Неприятностите, особено свързаните с любовни отношения, обикновено са временни, ако чувствата са истински. Не чакайте на готово. Никой няма да съобщи на половинката ви вместо вас, че го/я обичате. Направете една смела стъпка и няма да съжалявате.

 

Лъв

 

Надарете околните с чувствата, които самите вие бихте желали да получите. При това го направете за всички и в частност за една специална личност. Ако любовта ви към въпросната личност е чистосърдечна няма начин той/тя да не ви отговори с взаимност.

 

Дева

 

Не изоставяйте личните си предпочитания заради работата и ангажиментите. Както знаете любовта е навсякъде, от вас зависи да я забележите. Не пропускайте, не отказвайте и не закъснявайте за срещите с любимия човек. Та нали точно те са онази така нужна кратка почивка, която ви зарежда с положителни емоции и ви мотивира да продължите напред.

 

Везни

 

Намалете контактите и се въздържайте от прекалени претенции към любимия човек през тази седмица. Ще сте доста по-раздразнителни от обикновено и всеки дребен спор заплашва да се превърне в повод за остра размяна на реплики. Повтаряйте си че „мирът зависи наполовина от вас“ и ще запазите милите отношения, които толкова много ви радват.

 

Скорпион

 

Щастието в любовта е във вашите ръце. Оставете мислите да ви ръководят, а емоциите да ги слушат. Изживявайте радостните с половинката си, а мрачните прогонвайте тутакси. Обсъждайте съмненията си и не им позволявайте да навредят на връзката ви. Няма смисъл да доказвате с личен опит, че доверие трудно се гради, но бързо се губи.

 

Стрелец

 

Преживяванията ще са разнообразни, контактите – също. Избягвайте личните и спазвайте изискванията за защита в пандемична обстановка. Стремежът към нови емоции може да ви вкара в доста неприятната ситуация да навредите на здравето си. Възможностите за виртуална комуникация са достатъчно много, със сигурност няма да скучаете.

 

Козирог

 

Няма да липсват предизвикателства през тази седмица. Част от тях няма да ви харесат, ще са наситени с противоречия и враждебност. За ваш късмет любимият човек ще изиграе ролята на истински „спасителен пояс“. С огромно желание той/тя ще прави нещата, които ви радват, за да се справите с натрупаното напрежение.

 

Водолей

 

Оригиналният начин на мислене и чувството ви за хумор са истински магнетичната магия, която привлича хората към вас. През тази седмица някой непрекъснато ще се опитва да спечели вниманието ви. Постарайте се да различите мимолетния флирт от истинските чувства, независимо дали вече имате приятел/ка или не. И в двата случая временното, нетрайното няма да донесе нищо добро.

 

Риби

 

Емоциите ще са бурни и няма смисъл да ги криете. Както и да се чувствате, обичани, отхвърлени, близки или далечни, наричайте нещата с истинските им имена. Говорете за онова, което ви вълнува. Само така ще разберете кой е близо до вас, кой мисли като вас и долавя вибрациите ви дълбоко и безпогрешно. Със сигурност това ще е „сродната ви душа“, с която трябва да се сближите.

 

Хороскопът ви е изготвен от П. Георгиева


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...