.

Седмичен любовен хороскоп 2 - 8 ноември

Ето какво ви очаква в любовта през периода

Седмичен любовен хороскоп 2 - 8 ноември
Снимка: Pexels

Овен

 

Заниманията ще са повече от обикновено. Включвайте половинката си във всяко едно от тях. Ще си свършите работата по-бързо, а и като сте с компания ще е по-весело. Сериозни промени в отношенията ви не се очакват. Увлечени в текущата работа няма да усетите как седмицата ще мине като миг.

 

Телец

 

Ако вече усещате, че връзката, която поддържате не само не ви устройва, ами носи все повече и повече неприятни преживявания, значи е настъпил моментът, в който да се замислите върху прекратяването й. Колкото и да не сте привърженици на сериозните разговори, може би е време все пак да проведете такъв след сряда. В случай, че половинката ви се колебае и поиска втори шанс, преценете дали си заслужава, преди да се съгласите.

 

Близнаци

 

Задълженията ви през тази седмица ще са твърде прозаични и отегчителни. Единственият начин да се спасите от творческа криза е да прекарвате повече време в компанията на половинката си. В случай, че и той/тя не успява да се настрои на романтична вълна, то опитайте се и двамата да използвате въображението си. Отидете на концерт, на театър, на кино, където дават филм с любовна тематика. Няма начин заспалите чувства да не се събудят.

 

Рак

 

Контактите ще са интензивни и е много вероятно да поставите начало на нова връзка. От вас зависи дали ще е поредната интрижка, обикновен флирт или ще продължи по-дълго, отколкото сте си представяли. Ако още в началото обясните на обекта на чувствата си какво очаквате от него/нея е възможно да си осигурите един вълнуващ период с приятни преживявания. Що се отнася до обвързаните, източник на изненади при тях ще са роднините им.

 

Лъв

 

Отношенията с половинката може да са леко хладни и критични през тази седмица. Не бързайте с окончателните решения, особено ако в мислите ви се върти идеята за раздяла. По-чувствителни сте, по-емоционални и съответно по-невъздържани. Дайте си няколко дни почивка без срещи, за да обмислите спокойно ситуацията, в която се намирате и да не предприемете необратима стъпка, за която да съжалявате. След като подредите предпочитанията, ще продължите да се радвате на връзката си.

 

Дева

 

Игнорирайте второстепенните занимания, съсредоточете се в главното. На моменти може да ви е трудно да определите кое е спешно и кое можете да отложите. Потърсете мнението на половинката си. Бъдете сигурни той/тя няма да ви откаже съдействие. Въздържайте се от остри критики дори предложенията му/й да не ви харесат. Никой не би се зарадвал на забележка в отговор на безкористната си помощ.

 

Везни

 

Обстоятелствата, в които попадате през тази седмица ще са твърде различни и за вас, и за приятел/ката ви. Целите ви също може да се окажат противоположни и да ви отдалечат, вместо да ви сближат. Въздържайте се от спонтанни заключения. Правилният начин е да се опитате да се справите самостоятелно и едва след като затрудненията останат в миналото да се съберете отново и да ги обсъдите. Ще ви изглеждат достатъчно забавни, за да не са заплаха за връзката ви.

 

Скорпион

 

Ако отдавна се опитвате да получите нечие одобрение, то през тази седмица със сигурност ще направите крачка напред към целта си. Проявете решителност без прекалена настоятелност. Скъсявайте разстоянието бавно. Ако заявите себе си прекалено рязко може да го/я уплашите, вместо да направите добро впечатление. Що се отнася до обвързаните, насочете инициативата си към освежаване на отношенията.

 

Стрелец

 

Ако не одобрявате някои навици или действия на любимия човек, може би не е лошо да помислите и за себе си. Дали не сте прекалено критични? Дали не сте прекалено взискателни? Дали не го/я ограничавате до степен, в която да загуби индивидуалността си? След като си отговорите на тези въпроси ще оцените силата на чувствата си и ще решите съдбата на връзката.

 

Козирог

 

Следвайте въображението си. То може да ви подскаже авантюри, за които при други обстоятелства не бихте си и помислили, но през тази седмица ще са изключително полезни за поддържане на романтичните ви отношения. Необвързаните ще завладеят нечие сърце именно с оригиналните си идеи. Ще ги изживеете пълноценно само, ако ги споделите с човека, който ви допада.

 

Водолей

 

Мислите ви ще летят буквално в различни посоки и ще ви е по-приятно да сте сами, отколкото с компания. Дори присъствието на половинката ви на моменти може да се окаже по-скоро напрягащо, отколкото радващо. Заявете желанието си за уединение откровено, категорично и хрисимо. Ще си осигурите лично време, а той/тя ще прояви разбиране без намек за недоволство.

 

Риби

 

Вашите интереси и тези на половинката ви през следващите дни ще са удивително тъждествени. Ситуацията подсказва, че от една страна сте в състояние лесно да синхронизирате действията си, от друга, че връзката ви преминава на по-високо ниво на зрялост. Не обсъждайте личните си отношения дори с много близки приятели. Ще предизвикате завист (макар и тайничко) и някой може да ви навреди с коментарите си в публичното пространство.

 

Хороскопът ви е изготвен от П. Георгиева


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...