.

3 зодии, които постоянно са влюбени

Вижте кои са те

Ивета Иванова
3 зодии, които постоянно са влюбени
Снимка: Pexels

Тези зодии са любовчии. Винаги има някой, който е привлякъл вниманието им, с когото флиртуват или за когото мечтаят. Рядко се случва да дойде период, в който няма човек, по когото са хлътнали. Ето кои са те, според "Pink Villa".

 


Близнаци

 

Те са много социални зодии и постоянно общуват с нови хора. Обичат да се запознават с различни личности и да са в големи компании. Така лесно се увличат и намират нещо интересно у някой човек. Самите Близнаци са големи флиртаджии, знаят как да впечатлят някого и не са по сериозните връзки. Омайват с думите си.

 


Рак

 

Раците пък са луди по идеята да са влюбени. Това прави животът им по-вълнуващ, това ги кара да се чувстват живи. От малки копнеят за любов и романтика. Те са по-срамежливи и рядко признават чувствата си на тръпката си. Но се влюбват лудо и силно, макар и никой от околните да не е усетил това. Страдат сами и не искат да разкрият какво чувстват.

 


Риби

 

Мечтателите на зодиака. Те са големи романтици, копнеят да имат сериозна връзка, да правят изненади на партньора и да качват сладки снимки. Рибите бързо и лесно се влюбват, мислят за тръпката си постоянно и си фантазират каква би била връзката. Безнадеждни романтици са. Често си живеят в света на мечтите и фантазиите и затова после изпитват голяма болка.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...