.

3 зодии, които предпочитат секса пред любовта

Ето кои са те

Ивета Иванова
3 зодии, които предпочитат секса пред любовта
Снимка: Pexels

Всеки има различни представи за връзките и критерии за партньора до себе си. Някои копнеят за брак, дом, семейство, докато други предпочитат забавленията, флиртовете, рядко търсят нещо сериозно и избягват драмите. Затова, те предпочитат несериозните връзки и не търсят любов, а секс. Вижте кои са тези зодии, според "Times of India".

 


Водолей

 

Водолеите не са сред най-емоционалните зодии. Посвещават живота си на каузи, идеи, не търсят дълбочина в отношенията с другите и предпочитат секса пред любовта. Не искат драми, не мислят, че могат да се обвържат сериозно за дълъг период от време, тъй като вниманието им няма да е съсредоточено върху семейството и партньора. Когато са във връзка, те прекарват време с партньора, основно като се отдават на физически контакт, нямат общи занимания и хобита с него.

 

Овен

 

Овните са сред най-страстните зодии и много бързо могат да бъдат възбудени. Копнеят за сексуални преживявания и могат да бъдат пленени само с един поглед или някое леко докосване. Обожават да флиртуват и бързо може да им замаяте главата, ако пофлиртувате с тях. Ако много ги привличате, нямат никакъв проблем да правят секс с вас, дори да не сте във връзка и да не ви харесват като личност. Те са импулсивни, действат без да мислят, и не могат дълго да останат в сериозна връзка.

 

Стрелец

 

Те са познати като зодиите, които най-много обичат приключенията, забавленията, търсят тръпка и не могат да стоят дълго на едно място. Затова, за тях е трудно да създадат сериозна и стабилна връзка. Искат сексуалният им живот да бъде вълнуващ, да се запознават с нови хора, да флиртуват, да опитват различни неща. Харесва им секса за една нощ и предпочитат отворените връзки. Не искат да мислят за чувства и да дават обяснения на някого.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...