.

Седмичен любовен хороскоп 14 - 20 декември

Вижте какво ви очаква в любовта през периода

Ивета Иванова
Седмичен любовен хороскоп 14 - 20 декември
Снимка: Pixabay

Овен

 

Посветете част от времето лично на себе си. Опитайте се да изгладите неразбирателствата от личен характер, които са извън романтичните ви връзки. През седмицата довършете текущите си занимания, а любовните емоции оставете за почивните дни. След петък нов човек ще се появи в живота ви, но е рано да се каже дали ще е за дълго.

 

Телец

 

Преживяванията ще са разнообразни и ще повишат самоувереността ви. Отношенията с приятел/ката ви ще са хармонични, но отделно от това ще станете обект на нечие желание за сближаване. Едва ли ще устоите на изкушението да пофлиртувате, но ако все пак държите да запазите връзката си, не прекалявайте.

 

Близнаци

 

Не закъснявайте за срещи и не забравяйте да изпълнявате обещанията си. Впечатленията и спомените от текущата седмица зависят изцяло от поведението ви. Няма да създадете повод за недоволство и съответно за неудобни въпроси, ако разпределите по правилен начин времето си между обичайните задължения и любимия човек.

 

Рак

 

Колкото е по-усмихнато настроението ви, толкова по-лесно ще намирате отговори на спорните въпроси и толкова по-добре ще се забавлявате с приятел/ката си. Голямата любов обикновено се крие в малките жестове. Бъдете сигурни, половинката ще оцени желанието ви да го/я зарадвате и ще ви се реваншира с повече, отколкото си представяте.

 

Лъв

 

Можете да се придържате към два варианта през тази седмица: да не си правите никакви планове или да оставите инициативата в ръцете на половинката. И в двата случая вие ще сте печелившата страна. Ако просто следвате развоя на събитията, няма са правите предварителни планове и ще уреждате срещите си в последния момент. Ако пък решите да угодите на желанията на приятел/ката си, още по-добре. Дори да е имало някакви спорове между вас, той/тя ще ги забрави.

 

Дева

 

Каквото и занимание да си изберете за тази седмица, ще ви се получава „като по вода“. Резултатите ще са окуражаващи, радващи и повод за добро настроение, което пък ще ви направи изключително магнетични. Каквото и да поискате от половинката си той/тя ще е готов/а да го направи за вас. Прекрасна възможност да „изгладите острите ръбове“ и да се заемете с подготовката на празниците.

 

Везни

 

Започнете седмицата с цялостен анализ на отношенията. Не само любовните, а всички. Проявете активност, преодолейте гордостта си, извинете се на когото трябва, признайте грешките си откровено. Ще спечелите не само вниманието, но и уважението на хората около себе си. А сърцето на половинката ще е ваше изцяло и за винаги, ако успеете да се преборите със страховете и комплексите си.

 

Скорпион

 

Любимият човек ще ви покаже с поведението си колко сте важни и ценни, колко много значите за него/нея. Времето, прекарано заедно ще ви тонизира и зареди с толкова много енергия, че ще сте в състояние „планини да преобърнете“. Направете онова, за което той/тя отдавна ви моли, но винаги отлагате от вътрешния страх, че няма да се справите и ще се изложите. Отношенията ви ще преминат на ново, по-високо ниво.

 

Стрелец

 

Разпределете времето си така, че да се справите с всичко, което сте намислили и успоредно с това да не лишавате любимия човек от вниманието и присъствието си. Е, на моменти може да се наложи да си послужите с малка хитринка, вместо реална, да си насрочите виртуална среща. Важното е да не я пропускате и да не я отлагате, за да не предизвиквате у приятел/ката си неоснователни съмнения. В края на седмицата си организирайте кратко пътешествие. Ще зарадва и двама ви.

 

Козирог

 

Ежедневните занимания ще са твърде отегчителни и единственият „спасителен пояс“, с който да преборите скуката, ще са романтичните отношения. Не се срамувайте да признаете за чувствата си. Колкото сте по-откровени, толкова по-силно ще е доверието помежду ви, а любовта се загнездва трайно там, където има доверие.

 

Водолей

 

През първите няколко дни от седмицата отношенията с половинката ви може да са леко напрегнати. И двамата да сте по-раздразнителни от обикновено и да провеждате дълги спорове по незначителни въпроси. Ще избегнете някои конфликти, ако смените словесните престрелки с чат. И, вместо да си търсите поводи за заяждане, измислете някакъв оригинален начин за сдобряване. Прекрасно знаете, че силата ви е в изненадите. Възползвайте се.

 

Риби

 

Отстъпете инициативата на половинката си. Вие се грижете предимно за външния си вид, а на него/нея дайте възможност да подреди програмата и да измисли развлеченията за тази седмица. Подкрепяйте предложенията, насърчавайте идеите. Привидно ще сте пасивни, но всъщност всичко ще се случва с одобрението, което означава и според предпочитанията ви.

 

Хороскопът ви е изготвен от П. Георгиева


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...