.

Седмичен любовен хороскоп 21 - 27 декември

Ето какво ви очаква в празничната седмица

Седмичен любовен хороскоп 21 - 27 декември
Снимка: Pexels

Овен

 

Празничното настроение през тази седмица ще зависи почти изцяло от вашето поведение. Не позволявайте на „дребните камъчета да обърнат колата“ или, по друг начин казано, не започвайте разправии на незначителни теми в началото на седмицата. Ако през първите няколко дни се скарате с половинката си, не разчитайте че Коледни чудеса ще оправят отношенията ви. Вместо това, бъдете по-мили от всякога, той/тя със сигурност ще оцени усилията ви.

 

Телец

 

Началото на седмицата ще е спокойно, но точно преди празниците половинката ви може да започне на нервничи и да капризничи. Не бързайте да се противопоставяте, опитайте да си изясните причините. Най-вероятно ще се окаже, че те са извън вас двамата и той/тя има нужда просто от утеха и съчувствие. Като се има пред вид, че вие това го умеете най-добре, бъдете сигурни, че нищо няма да помрачи Коледното ви настроение.

 

Близнаци

 

Въображението ви ще работи екстремно преди празниците, но част от предложенията ви няма да допаднат на половинката и често мненията ви може да се окажат диаметрално противоположни. Да осъзнаете, че вие търсите максимални възможности за разгръщане на фантазията си, а той/тя се опитва да ограничава личното ви пространство. Ситуацията ще е леко неприятна, но вместо да я обсъждате, споделете хрумванията си със семейството и приятелите. Те със сигурност ще ги харесат и ще ви оставят „да се развихрите“, а вие за пореден път ще сте постигнали ефекта, в който „и вълкът е сит, и агнето - цяло“.

 

Рак

 

Предстоящата Коледа ще ви завърти в шеметен любовен циклон без никакво съмнение. Независимо дали сте обвързани или не, ще установите, че повече от един обожател се опитва да се сближи с вас. Интересното е, че на необвързаните тия мераци изобщо няма да им направят впечатление, за разлика от обвързаните, които може да се изкушат от идеята за краткотрайна романтична забежка. Ще е полезно за необвързаните да се сетят, че идеални хора няма, а обвързаните – че такова отклонение се нарича „изневяра“.

 

Лъв

 

Посветете първите няколко дни от седмицата изцяло на себе си. Подгответе се за празника, погрижете се за външния си вид старателно. Контактите ви ще са малко, но за сметка на това компанията ще е „специална селекция“, а вие ще ги омагьосате с пълния си блясък. Необвързаните със сигурност ще привлекат погледите и няма да скучаят, а дали само ще се забавляват или ще решат да опознаят някого по-отблизо ще се разбере по-късно. При обвързаните ситуацията ще е малко по-деликатна. Те не бива да забравят, че докато се наслаждават на внимание към себе си е задължително да се грижат за половинката.

 

Дева

 

Част от събитията ще се окажат изпитание дори за здравомислещи хора като вас. Половинката ви изведнъж може да започне да капризничи и да се опитва да прави нови планове за празниците, а по-неприятното е, че вие може да не разбирате къде е вашето място в тези планове. Не бързайте с въпросите и не се опитвайте да го/я „превъзпитавате“, ще се окаже губещо занимание. Изчакайте да ви разкрие до край идеите си, а междувременно измислете план „Б“, към който да прибегнете, ако не ги одобрите.

 

Везни

 

Точно преди празника поведението на любимият човек ще стане необичайно, загадъчно. Може да ви се стори прекалено разсеян/а и равнодушен/а. Не драматизирайте излишно, запазете спокойствие, реагирайте на поведението му/й с усмивка. На Коледа чудо може и да не се случи, но със сигурност ще има изненада и при това не само една. Подаръкът може да бъде съпроводен и с предложение за съвместен живот или пък за пътешествие към екзотична дестинация.

 

Скорпион

 

Празничното настроение ще ви изпълва все повече и повече, ще ви въодушевява и вдъхновява. Емоционалното ви състояние ще е доста нестабилно, но не от тревога, а от очакване и нетърпение. Във ваш интерес е да споделяте трепетите и хрумванията с половинката си. Вие ще се успокоите, говорейки за вълненията си, а той/тя няма да се чуди защо ходите като наелектризирани и говорите като спортен коментатор на мач без публика.

 

Стрелец

 

Наближаването на Коледа не предполага да имате някакви непреодолими противоречия с половинката си. Заемете се активно с подготовката на Коледното тържество, той/тя с удоволствие ще ви сътрудничи. По време на самия празник или малко след него вероятно ще научите някаква тайна за общ приятел. Не бързайте да я споделяте с любимия човек. Проверете първо дали това, което са ви казали отговаря на истината. Не е изключено заради чужди проблеми да навредите на собствените си отношения. Помислете дали си заслужава, преди да се разбъбрите.

 

Козирог

 

Опитайте се да довършите важните си задачи най-късно до сряда. Не свеждайте разговорите с половинката си само до заетостта и затрудненията си. Така той/тя може да остане с впечатлението, че нищо не означава за вас. След като се справите с текущите занимания, ще придобиете привичната си увереност и ще можете да се потопите в романтични преживявания, да празнувате и да се наслаждавате на изненадите, приготвени специално за вас.

 

Водолей

 

Празничната еуфория ще ви погълне напълно. Настроението ви ще е не просто оптимистично, то ще е приповдигнато. Ще сте готови щедро да раздавате комплименти, да остроумничите, да споделяте забавни случки от биографията си. Въздържайте се от пристъпи на прекалена откровеност, ако сте обвързани. Няма да е особено приятно, ако точно на празника оскърбите половинката с поведението си.

 

Риби

 

Началото на седмицата може да е белязано с неприятна случка, която да ви развали настроението, да ви върне към друга подобна от миналото ви. Не се изолирайте и не изпадайте в униние. Дайте възможност на половинката си да ви зарази с настроението на най-светлия празник или пък, ако имате нужда от ден-два насаме със себе си, разкажете му/й какво ви мъчи. Обличайки мислите в подходящи думи ще се освободите от напрежението и ще се насладите пълноценно на Коледната задушевност.

 

Хороскопът ви е изготвен от П. Георгиева


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...