.

Седмичен любовен хороскоп 28 декември - 3 януари

Вижте какво ви очаква в любовта

Седмичен любовен хороскоп 28 декември - 3 януари
Снимка: Pixabay

Овен

 

Наситена с много емоции ще е седмицата за онези представители на вашия знак, които все още търсят сродната си душа. Контактите ще са интензивни, а преживяванията – необичайни. Независимо от всичко, мислете и за здравето си. Що се отнася до обвързаните, те трябва да направят всичко възможно за уеднаквяване на мненията. Лоша идея е да влезете в следващата година с разправии.

 

Телец

 

Приемете, че това е „седмицата за разплата“. Ще получите благодарност за всичко хубаво, което сте направили през годината и критика за всички пропуски или инати, с които сте се опитвали да покажете характер. Не разочаровайте половинката си. Покажете му/й, че сте готови да оставите разногласията в миналото.

 

Близнаци

 

Вашите идеи за посрещането на Новата година може да се разминат доста с тези на половинката ви. Не настоявайте на своето, действайте с въображение. Предложете му/й да разделите периода на организацията. Единият от вас да се заеме с програмата преди, а другият – с тази след сливането на стрелките на часовника. Така всеки ще прояви творчество и ще е доволен.

 

Рак

 

Създаването и запазването на празничната атмосфера този път зависи изцяло от вас. Покажете на половинката си, че държите на него/нея и сте готови да направите всичко, за да ви е приятно заедно. Дори да имате някакви забележки, този път се опитайте да ги премълчите. Със сигурност той/тя ще приеме усилията ви като най-оригиналния подарък за празника.

 

Лъв

 

Емоциите ще са толкова много, че на моменти ще ви се иска да ги поставите „на пауза“. Оставете инициативата за подготовката на празника на половинката, дайте си малко почивка, за да сте свежи и блестящи в новогодишната нощ. Ще имате достатъчно възможност да се развихрите в първите дни на Новата година. Точно, когато всички ги е налегнал мързелът, на вас ще се падне отговорната задача да внесете разнообразие в ежедневието.

 

Дева

 

Искате да постигнете хармония и синхрон в отношенията? Да се убедите в искрената любов на половинката? Точно сега е моментът да го направите. Обсъждайте всичките си решения с него/нея, искайте помощ непрекъснато. Веднъж осъзнал/а, че е нужен/а ще ви обсипе с цялата си нежност. Любовта ви със сигурност ще е най-ярката светлина от Новогодишната нощ.

 

Везни

 

Започнете седмицата с поставяне на ред на две места: у дома и в мислите си. Освободете се от всичко старо, за да започнете Новата година „на чисто“. Помислете каква е била най-честата причина за недоразумения с половинката ви и му/й предложете да обсъдите въпроса. Намирането на правилен отговор ще е първата крачка, с която едновременно ще влезете в следващата година и ще стабилизирате отношенията си.

 

Скорпион

 

Повече от една покана за посрещане на Новата година в приятна компания ще получат представителите на вашия знак, които все още търсят голямата си и всепомитаща любов. Ще сте доста затруднени на коя от поканите да се отзовете, но ако реагирате гъвкаво, бихте могли да посетите няколко купона. Ако искате празникът ви наистина да е приятен и да не се разочаровате, забавлявайте се без да очаквате, че годината на всяка цена трябва да започне с нова връзка.

 

Стрелец

 

Може би „посоката“ на вашите желания от време на време ще е противоположна на тези на любимия човек. Не бързайте да се сърдите. И изобщо, когато се ядосате, бройте до 10 преди да кажете каквото и да било. Или поне го правете в първите четири дни на отминаващата година. След това празничната еуфория ще ви завърти във вихъра си, ще забравите от какво сте били недоволни и ще започнете следващата година с усмивка и изпълнено с любов сърце.

 

Козирог

 

В началото на седмицата може да ви се стори, че любимият човек ви пренебрегва, че не се интересува от мнението ви и да се натъжите. Изгонете мрачните мисли от съзнанието си, запазете присъствие на духа и наблюдавайте. Точно преди празничната нощ ще установите, че той/тя ви е подготвил/а приятна изненада и умишлено е избягвал/а разговорите, за да не се издаде. Със сигурност това ще е най-милото доказателство за любов, което сте получавали до момента.

 

Водолей

 

Нищо не би разколебало искрената ви любов към половинката през тази седмица. Нито опитите да ви въвлекат в поредната интрига, нито фактът, че ще има дни, в които няма да сте заедно. Напротив, колкото по-далече сте един от друг, толкова по-силно ще е влечението ви. Преди да запалите празничните светлини, помислете дали не е време да прекрачите прага на Новата година оставяйки в миналото си хората, които ви досаждат с клюките си.

 

Риби

 

Изслушвайте внимателно любимия човек и се постарайте да разберете какво очаква от вас. Ще е голяма грешка, ако точно преди празника го/я разочаровате. Не се колебайте, ако се наложи да промените плановете си, за да изпълните молбата на половинката си. Напротив, проявете решителност и бъдете сигурни, че от това зависи стабилността на връзката ви. Влезте в Новата година ръка за ръка, а не всеки сам за себе си.

 

Хороскопът ви е изготвен от П. Георгиева


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...