.

Седмичен любовен хороскоп 4 - 10 януари

Вижте какво ви очаква в любовта тази седмица

Седмичен любовен хороскоп 4 - 10 януари
Снимка: Pixabay

Овен

 

Седмицата ще започне с приключения и ще завърши с тихи занимания. Нов човек ще се яви в орбитата на „самотните сърца“. Що се отнася до намиращите се във връзка, те дали от скука, дали от стремеж към екстремни преживявания, но на моменти вместо разговори ще водят истински словесни битки.

 

Телец

 

Новите запознанства, които реализирахте по празниците постепенно ще избистрят истинския си характер. И, дано не сте очаквали нещо друго, но ще се окажат по-скоро приятелски, отколкото романтични. Що се отнася до обвързаните, те трябва да овладяват ината си, за да съхранят връзката си такава, каквато е.

 

Близнаци

 

Ако все още не сте попаднали на човека, който да ви качи на крилете на любовта, огледайте се. Най-вероятно е някъде съвсем близо до вас, но омагьосани от собственото си „аз“ не забелязвате. За обвързаните е препоръчително да не се увличат в краткотрайни авантюри, които няма да донесат нищо, освен разочарования.

 

Рак

 

В началото на седмицата може да се чувствате леко напрегнати поради необходимостта да се справите с няколко сложни задачи едновременно. В случай, че настроението ви е нестабилно е по-добре да не приемате или да отложите насрочените любовни срещи. Що се отнася до обвързаните, не игнорирайте желанието на половинката да ви помогне. Това е един от сигурните начини за сближаване.

 

Лъв

 

Блясъкът от празничните фойерверки все още не е напуснал мислите ви. В случай, че в Новогодишната нощ ще започнали поредната връзка, не бързайте да я обсъждате с приятелите си. Дайте си време за още една-две срещи, за да се ориентирате в обстановката. За обвързаните пък е по-добре да си дадат няколко дни почивка един от друг и да не се виждат. Ще преосмислят очакванията си.

 

Дева

 

Настроението ви в началото на седмицата ще е леко меланхолично. Независимо дали сте във връзка или не ще се чувствате по-сигурни и спокойни, ако останете в уединение и се потопите в собствените си мисли. Ще стабилизирате психическото си състояние и след това, дори половинката да реши да изпробва търпението ви, ще реагирате със спокойствие, на което и Телците да ви завидят.

 

Везни

 

Една шеметна седмица предстои и за свободните, и търсещи половинката си Везни. Срещите и разговорите ще са повече, отколкото предполагате. Подготвяйте се старателно за новите предизвикателства всеки ден. Не е без значение какво е първото впечатление за вас у новите ви познати. Покани за срещи със сигурност ще има, а дали ще ги приемете, до голяма степен зависи и от начина, по който са ви ги отправили.

 

Скорпион

 

Празничните преживявания все още поддържат висок градуса на емоциите ви. Тъй като ще сте леко хаотични, леко прибързани, дори прекалено откровени е желателно да редуцирате контактите през първите няколко дни. В типично ваш стил може да кажете или направите нещо, с което да оскърбите половинката или пък да отблъснете човек, който се опитва да спечели благоразположението ви. Подходящи дни за любовни срещи ще са последните от седмицата.

 

Стрелец

 

Подгответе се за изненади. През първите дни на седмицата събитията ще са странни, може да се случат разни грешки и недоразумения, които да ви принудят да отмените любовните си срещи. Приемете ги от към забавната им страна и не се изнервяйте излишно. Въздържайте се от остри обвинения към когото и да било, преди да изясните причините за комичните случки.

 

Козирог

 

С много малко свободно време ще разполагате през тази седмица и мисълта, че не можете да се виждате с половинката си всеки ден ще предизвиква раздразнение. Разбира се, че не е желателно да му/й насрочвате срещи, когато сте ядосани, защото вместо разговори на приятни теми, може да се изпокарате. Ако си направите една „мозъчна атака“ и още в началото на се сетите кой е най-бързият начин за отхвърляне на текущите задачи, то със сигурност всичкото останало свободно време, с което разполагате, ще можете да посветите на любовта.

 

Водолей

 

От вас зависи дали седмицата ще е спокойна и безметежна или наситена с преживявания. Освен това, не забравяйте, че преживяванията може да са приключения, но може да са и разочарования. Не се насилвайте да правите неща, които не ви харесват и ви развалят настроението. Вярно е, че любовта изисква жертви, но това не значи да пренасяте в жертва и себе си.

 

Риби

 

Някой ще нахлуе в живота ви с шеметна скорост. Не е задължително да става дума за личност нова и непозната, възможно е от доста време да си общувате, но да не сте забелязали колко много си допадате. Със сигурност ще ви е приятно, че сте срещнали сродната си душа, а ако искате да гравитира по-дълго време около вас, бъдете такива, каквито сте и не бързайте да скъсявате дистанцията.

 

Хороскопът ви е изготвен от П. Георгиева


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...