.

3 зодии, които са моногамни

Ето кои са те

Ивета Иванова
3 зодии, които са моногамни
Снимка: Pexels

Тези зодии са моногамни. Те не могат да приемат да имат отворена връзка или да флиртуват с друг човек, докато си имат партньор. Отдадени са на половинката, лоялни са и дават всичко за връзката. Вижте кои са, според "Pink Villa".

 


Рак

 

Раците са традиционалисти и мислят по консервативен начин. Те уважават традициите, семейните ценности и от малки копнеят за истинска любов, сериозна връзка и дом. За тях в любовта и във връзката не може да има трети човек. Винаги търсят стабилна, продължителна и сериозна връзка, забежките не им харесват. Искат да създадат семейство, докато са млади и да се грижат за половинката.

 


Скорпион

 

Най-страстните и емоционални зодии, които винаги търсят дълбоки отношения и приемат всичко сериозно. Ако се влюбят, влюбват се силно и се отдават напълно на партньора. Нямат очи за друг и не понасят лъжите, изневерите, игричките. Те трудно се доверяват, но направят ли го, може винаги да разчитате на тях и са най-лоялните партньори. Трябва им време, за да разкрият истинската си същност и да покажат колко уязвими са.

 

Риби

 

Тези зодии също са доста чувствителни и емоционални и дори не могат да си представят какво е да не са моногамни или да са в отворена връзка. За тях това не е истинска връзка и само би ги натъжило. Копнеят за голямата любов, търсят своята сродна душа и когато се влюбят, инвестират във връзката и се отдават на половинката. Най-много желаят да имат стабилна и сериозна връзка и да знаят, че могат да вярват на партньора.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...