.

Седмичен любовен хороскоп 11 - 17 януари

Ето какво ви очаква в любовта

Седмичен любовен хороскоп 11 - 17 януари
Снимка: Pixabay

Овен

 

Щастието не идва само̀, създаваме го ние. Достатъчно е да знаете какво искате, да го пожелаете по подходящ начин и ще го получите. Посветете всяка свободна минута на любимия човек. Направете го не заради себе си, а заради него/нея. Само след ден ще установите, че връзката е придобила друг смисъл.

 

Телец

 

Посветете първия и последния ден от седмицата на себе си. Всички останали можете да споделите с половинката си, но през първия е хубаво да помислите какво помрачава отношенията ви, а в последния да си отговорите на въпроса успяхте ли да отстраните проблема. Ако пък съвсем не се досещате как да вдигнете градуса на емоцията, попитайте го/я. Ще откриете неповторимата сила на простите неща.

 

Близнаци

 

Любовта върви ръка за ръка с доброто настроение. Ако имате ясни цели и знаете какъв е смисълът на живота ви, едва ли ще имате повод за оплаквания през тази седмица. Приятни преживявания предстоят и за обвързаните, и за все още търсещите на кого да дарят искрените си чувства. Подаръкът им през тази седмица ще се нарича „взаимност“.

 

Рак

 

Искате изгарящи чувства и страстни преживявания? Ами тогава не чакайте на готово, независимо дали имате или нямате трайна връзка. Проявете инициатива. Покажете, заинтересованост. Убедете човека до вас, че е значим или пък покажете на хората, които ви заобикалят, че виждате погледите, които се стремят да привлекат вниманието ви. Любовта е навсякъде, просто трябва да я забележите.

 

Лъв

 

През първите няколко дни от седмицата ще имате доста и различни задължения. Част от тях ще ви затруднят, ще ви развалят настроението и няма да ви е до любовни емоции. Ограничете срещите в този период. След това обстановката ще се успокои и ще можете да споделите, обсъдите, дори да се посмеете заедно с половинката си на всичко, което по някакъв начин ви е накарало да се усъмните във възможностите си.

 

Дева

 

Поведението на половинката може да ви накара да се съмнявате в чувствата си, да събуди комплексите ви. Ако не можете да си обясните какво се случва, попитайте го/я. Мислете самостоятелно, не обсъждайте страховете си с околните, не следвайте съветите им. Прекрасно знаете, че любовта не е сделка, не е мелодрама, не е инстинкт, а здрава спойка между доверие и искреност. Ако едното от тях липсва, значи нещо не е наред…

 

Везни

 

Низ от прекрасни преживявания предстои за влюбените представители на вашия знак, но кошницата с изненадите ще е за търсещите спътника в живота си. Контактите ще са интензивни, новите познати ще са привлекателни, а предпочитанията неясни, но… Понеже любовта си пада малко майтапчийка, ще вкара в прегръдките на необвързаните Везни най-загадъчния, но и най-странния избор.

 

Скорпион

 

Почти без усилия ще реализирате намеренията си. Успехите ще се отразят положително на настроението ви. Ще сте и доста по-отстъпчиви от обикновено, което е достатъчно убедителна предпоставка за изглаждане на всички лични, а в частност и любовни противоречия. Що се отнася до необвързаните, единствената преграда по пътя към истинската любов би била прекалената им гордост, самоувереност и надценяване на възможностите.

 

Стрелец

 

Замислете се на какво се дължат неуспехите на любовния фронт или пък споровете с половинката ви. Не се ли намесват твърде много някои „приятели“ в личния ви живот? Не се ви вслушвате прекалено често в непоискани съвети? Може би е време да прекратите някои от обичайните си връзки в името на самостоятелността и свободата на чувствата си? Потърсете отговорите. Те ще ви помогнат да поставите поредното ново начало.

 

Козирог

 

Придържайте се към хода на събитията. Избягвайте резките промени, резките изказвания и импулсивните действия. Ще се наложи да се справите с някои неуредици в любовния си живот. Приемете ги като естествен елемент на всяка връзка и начин да обогатите опита, да се възползвате от грешките си. Осъзнавайки какво ви пречи, ще промените значението на връзката, ще повишите доверието, чувствата ще пуснат по-дълбоки корени и у двама ви.

 

Водолей

 

За намиращите се във връзка основната задача през тази седмица ще е да обръщат достатъчно внимание на половинката си. Да не го/я оставят прекалено дълго време сам/а, да доказват чувствата си непрекъснато с дребни жестове, мили думи. Що се отнася до търсещите, те ще попаднат във водовъртежа на любовните предложения. Преди да вземат окончателното си решение, обаче, е желателно да проверят съвместимостта си с предпочетената личност, за да не се стигне до скоропостижна раздяла и разочарование.

 

Риби

 

Подхождайте предпазливо към новите си познати. Не приемайте всеки комплимент или усмивка като гаранция за искреност и положително отношение. Част от обожателите ви ще търсят сближаване с чисто меркантилни цели. Наблюдавайте, следвайте интуицията си, тя ще ви подскаже кого, как и кога да елиминирате от обкръжението си. Придържайте се към убежденията си, а не към чужди съвети.

 

Хороскопът ви е изготвен от П. Георгиева


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...