.

Седмичен любовен хороскоп 18-24 януари

Ето какво ви очаква в любовта тази седмица

Седмичен любовен хороскоп 18-24 януари
Снимка: Pexels

Овен

 

Отнасяйте се отговорно към връзката си и не проверявайте търпението на любимия човек. Ако се държите предизвикателно той/тя рано или късно ще се отегчи и ще ви „постави на място“. Представителите на вашия знак, които все още не са попаднали в примката на любовта, вероятно ще останат сами и през тази седмица. Добре е да знаят, че изразявайки емоциите си прекалено шумно и поривисто, понякога действат плашещо.

 

Телец

 

Усмихнете се и се подгответе за седмица, наситена с романтични емоции. При това те ще са еднакво силни и обещаващи както за обвързаните, така и за все още самотните Телци. Обвързаните ще могат да обсъдят някои противоречия и да ги забравят, а търсещите сродна душа ще привлекат в гравитационното си поле нови обожатели.

 

Близнаци

 

В началото на седмицата ще се наложи да се концентрирате предимно към текущите си задължения и няма да ви е съвсем до романтика. След петък, обаче, облаците на отговорностите ще се разкъсат, лъчите на любовта ще пробият през тях и ще ви погалят. Личните отношения ще са напълно удовлетворителни, стига да не се увличате по глупави авантюри.

 

Рак

 

Каквито и фасони да прави половинката ви през тази седмица, приемете ги с усмивка. Не задавайте въпроси, а следвайте интуицията си. Рано или късно той/тя ще „изплюе камъчето“ и ще сподели какво го/я мъчи. Вярвайте в себе си при общуване с нови хора. Не позволявайте на никой да омаловажава чувствата ви.

 

Лъв

 

Вълнуващи преживявания ще имат необвързаните Лъвове. Каквото и да се случи те трябва да взимат решенията си самостоятелно и с поглед в бъдещето, а не спонтанно и под чуждо влияние. Що се отнася до намиращите се във връзка, препоръчително е да се вслушват по-често в мнението на любимия човек, за да постигнат хармонията, към която се стремят.

 

Дева

 

Ще се наложи да се справите с някои доста сложни ситуации през тази седмица, ако мислите само за собствените си удобства. Любимият човек ще се противопостави на идеите ви, което ще стане повод за разногласия и даже за кавги. Проявете отстъпчивост и ще ги избегнете. За търсещите подходящ партньор е желателно да се замислят какво разбират под щастие и дали не прекаляват с претенциите.

 

Везни

 

Стремежът ви към красота, завършеност и безукорно подреден личен живот заслужава висока оценка, но любовта е чувство между двама души, а хората не са идеални. Не очаквайте от половинката си да разгадава желанията ви. Проявете активност. Със сигурност той/тя ще одобри и подкрепи усилията ви за преодоляване на различията и стабилизиране на връзката.

 

Скорпион

 

Интуицията ще ви подскаже причините за някои предишни постъпки на половинката ви. Не е изключено да установите, че се опитва да ви манипулира. Наблюдавайте внимателно и избягвайте конфликтните разговори, докато разберете дали е временно състояние или тенденция. Човек от най-близкото обкръжение на необвързаните ще разкрие чувствата си.

 

Стрелец

 

Чувството ви за справедливост е изострено. Някои действия на околните ще предизвикат раздразнение, лошо настроение, разочарование. Ако не контролирате реакциите си най-вероятно ще си го изкарате не на когото трябва и вместо да се скарате с виновника за яда си, ще се скарате с любимия човек. Помислете за последствията, преди да „пуснете духа от бутилката“.

 

Козирог

 

Ще е малко трудно да намерите баланс между личните и публичните си задължения. Постарайте се да общувате с половинката си често, макар и за кратко. Ако няма как да се срещате всеки ден, то със сигурност ще можете да разговаряте всеки ден по темите, които ви вълнуват. Не го/я оставяйте да тъгува, не лишавайте ежедневието си от глътка романтика. Давайки и получавайки любов ще се справите с всичко много по-лесно.

 

Водолей

 

За всички, имащи приятел/ка седмицата ще е монотонна. През първите няколко дни ще са доста ангажирани с разни епични задачи, които по никакъв начин няма да се отразят на силата на чувствата или здравината на връзката им. Що се отнася до необвързаните, в края на седмицата за тях предстоят изненади. Ще получат странни покани за срещи и е от съществено значение да преценят правилно кои да приемат и на кои да откажат.

 

Риби

 

Звучи неправдоподобно, но бурните преживявания са предназначени за необвързаните Риби и за онези, които наскоро са преживели раздяла. Ако някой просто си е тръгнал без обяснения, то през тази седмица ще потърси обратния път към вас. Каквото и да отговорите, то трябва да е продиктувано от вътрешното ви убеждение. Търсещите любовта изведнъж ще бъдат заслепени от нечие присъствие. Направете първата крачка тогава, когато бляскавият образ придобие реални очертания.

 

Хороскопът ви е изготвен от П. Георгиева


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...