.

Седмичен любовен хороскоп 25-31 януари

Ето какво ви очаква в любовта

Седмичен любовен хороскоп 25-31 януари
Снимка: Pexels

Овен

 

Организирайте графика си така, че да уплътнявате времето си максимално със смислени дейности. За важните неща разчитайте на интуицията и насочвайте енергията в конкретни направления. Отношенията с любимия човек ще са спокойни. За „самотните сърца“ предстои съдбоносно запознанство.

 

Телец

 

Възможностите за изява ще са доста. Заемете се с идеите, които отдавна обмисляте. През тази седмица всичко ще ви се получава по-лесно от обикновено. Не задушавайте половинката със силните си чувства. За търсещите подходяща партия ще е полезно да се огледат около себе си. Любовта е там, само трябва да я забележат.

 

Близнаци

 

Ще се наложи да свършите доста работа, но резултатите ще надминат очакванията ви. Умората ще се трупа бавно, неусетно и в средата на седмицата може да сте доста раздразнителни. Останете ден-два със собствените си мисли. Ако половинката ви много настоява да се виждате не отказвайте, но се въздържайте от разговори на спорни теми.

 

Рак

 

Творческият ви потенциал ще е достатъчно силен, за да се включите и да участвате в занимания, от които преди време сте изпитвали известен страх. Успехите ще ви мотивират и ще повишат самоувереността ви. Ще ви подскажат как да разкриете чувствата си с действия, а не на думи. Действайте смело, изненадайте любимия човек и се насладете на времето, прекарано заедно.

 

Лъв

 

Отношенията ви през тази седмица ще преминат на съвсем различно ниво. Всяка минута в компанията на половинката ще е не само приятна, но и полезна. Ще откриете нови общи теми, които ви свързват и, помагайки си взаимно, ще успеете да се справите с всички занимания, които към момента са ви затруднявали. Ще се убедите, че твърдението: „двама души мислят по-добре от един“ е абсолютно вярно.

 

Дева

 

Разговорите с любимия човек на моменти ще вървят трудно. Ще останете с впечатлението, че той/тя не ви разбира или няма желание да вникне в тревогите ви. Не бързайте с решението за раздяла. Може би това е изпитание за силата на чувствата ви? Разговор с по-възрастен роднина или приятел ще ви подскаже как да се измъкнете от неудобната ситуация.

 

Везни

 

Намалете виртуалните контакти. И бъдете внимателни, разкривайки лични подробности за себе си в чата. Уязвими сте в две направления. Ако половинката попадне на „разговорите“ най-вероятно ще започне да ревнува. Ако пък сте необвързани и разчитате да започнете връзка с непознат чрез интернет, е много вероятно да станете жертва на измама.

 

Скорпион

 

Ако половинката ви се държи така, сякаш не ви забелязва, значи е време да се погрижите за външния си вид. Експериментирайте с прическа, грим или стил на облеклото и наблюдавайте как ще реагира. Дори да не ви одобри, ще е достатъчно убедителен знак, че се интересува от вас, че не е безразличен/а. В крайна сметка, целта е постигната и отново сте заедно.

 

Стрелец

 

Непрекъснато ще ви атакуват с разни допълнителни задачи, а мисълта, че няма да се справите ще ви тревожи. Опитайте се да не реагирате на обичайните предизвикателства като закъснение на транспорта, опашки пред касата в магазина и пр. Научете се да се наслаждавате на малките удоволствия и да радвате половинката си с такива. Тогава той/тя ще ви отговори със същото, ще ви мотивира и всичко ще ви се получи от лесно, по-лесно.

 

Козирог

 

Участвайки в различни мероприятия, свързани с неформалните ви интереси, ще се запознаете с нови хора. А новите хора или по-скоро един конкретен от тях, може да събуди и нови интереси. Не бързайте със заключенията. Една усмивка или любезна покана за кафе, кино, разходка съвсем не е любовно обяснение. Но пък може да се окаже първа крачка към дълга връзка, така че не пропускайте.

 

Водолей

 

Работоспособността ви ще е необичайно висока в началото на седмицата и във ваш интерес е да свършите важните неща тогава. След сряда ще получите съобщение или сигнал-закачка от някой, с когото от доста време се опитвате да се сближите. Помислете кои от предишните ви постъпки са ви създавали проблеми и се постарайте да не ги повтаряте.

 

Риби

 

Събитията ще ви принудят или ще ви подскажат, че трябва да промените част от навиците си. Дребни детайли, които на вас не ви правят впечатление, пречат на отношенията ви и причиняват разправии. Споделете с половинката, че сте осъзнали грешките си. Реакцията му/й ще ви изненада и окуражи.

 

Хороскопът ви е изготвен от П. Георгиева


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...