.

3 зодии, които са най-лошите бивши

Вижте кои са те

Ивета Иванова
3 зодии, които са най-лошите бивши
Снимка: Pexels

Не искате тези зодии да ви бъдат бивши приятели. Те са лоялни партньори, държат на своето, приемат връзката сериозно и трудно прощават. Ще преживеят тежко раздялата и след това може да търсят отмъщение, особено ако сте ги предали. Ето кои са, според "Your Tango".

 


Скорпион

 

Най-лошите бивши, които може да имате. Просто защото са непредвидими, отмъстителни и изобщо може да не усетите какво планират. След раздяла може да се затворят в себе си, почти да не общуват с близки и приятели и да се отдадат на болката. После, ще искат отмъщение и ще намерят начин да ви навредят или наранят. Дори не знаете на какво са способни ядосаните и предадени Скорпиони. Те са много верни, лоялни, държат на връзката и близките хора, и не приемат някой да се подиграва с тях. Ако на раздяла е имало много сълзи и викане, бъдете готови за сладко отмъщение. Ще покажат колко много сте ги наранили.

 

Лъв

 

През голяма част от живота си Лъвовете искат да покажат, че са адаптивни, общителни, че могат да се впишат на всяко място и във всяка компания. И така показват, че са страхотни приятели или партньори. Затова, ако скъсате с тях или те ви оставят заради предателство, приемат раздялата много тежко. Имат его, обичат вниманието и затова не могат да приемат, че някой ще ги замени или бързо ще бъдат преодолени. Самочувствието им спада, егото им е наранено и не могат да приемат някой да говори лошо за тях. Затова, искат да възстановят репутацията си и да блеснат отново. Връщат ви го, като самите те говорят лошо за вас и разказват за ваши лични проблеми.

 

Дева

 

Тези зодии се чувстват ужасно след раздяла. Те копнеят за стабилна връзка и са много сериозни. Затова, когато изведнъж прекъснат комуникация с човек, който им е бил най-близък и вече не са толкова важни за него, изпитват голяма болка. Особено, ако раздялата е била неочаквана за тях и те са вложили много във връзката. Девите са перфекционисти и се стараят много да са най-добрите гаджета. Когато ги премахнете от живота си, не могат да понесат това, че не са се справили добре и са загубили. Не ги подценявайте и внимавайте. Могат да станат много отмъстителни и жестоки, заради тъгата си. Ще искат да ви наранят и да видите как се чувстват те.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...