.

4 начина да не се чувствате самотни на Свети Валентин

Ето какво да правите, ако нямате половинка

Ивета Иванова
4 начина да не се чувствате самотни на Свети Валентин
Снимка: Pexels

Празникът на влюбените, Свети Валентин, наближава. Ако нямате партньор и няма да празнувате на този ден, може да се натъжите, особено ако в обкръжението ви има доста двойки или видите как всички купуват сърчица, бонобни, балони, вино и т.н. Ето няколко начина да се разсеяте и развеселите, според "Elite Daily".

 


Празнувайте с приятели

 

Нямате стабилна и сериозна връзка в момента, но това не бива да ви пречи да празнувате. Може да се съберете с необвръзаните си приятели или тези, които не обичат празници като Свети Валентин, и да празнувате с тях. Разберете се да направите нещо специално - пътуване до близко място, гледане на любими филми, играене на игри, парти вкъщи. Ако не може да се видите, играйте онлайн игри или гледайте един и същи филм и го обсъждайте в чата. Може да празнувате и празника на виното - Трифон Зарезан, с хубава вечеря.

 

Снимка: Pexels

 

Поглезете се

 

Не се нуждаете от друг човек, за да се почувствате добре. Не само гаджето може да ви глези, погрижете се за себе си сами. Важно е да обичате и приемате себе си. Направете нещо, което ще ви накара да се почувствате специални и да релаксирате. Може да се накиприте с най-хубавите дрехи, да си вземете вана, да се гримирате по нетрадиционен начин, да си купите рози, шоколад или да си поръчате пица.

 

Снимка: Pexels


Избягайте от романтиката

 

Ако ви е тъжно и самотно, отдавна не сте имали връзка и копнеете за любов, по-добре да не виждате другите двойки. Разберете се с приятели или семейството да отидете на поход в планината. Там едва ли ще се натъкнете на празнуващи двойки, а и природата, физическата активност и свежият въздух, ще ви се отразят добре. Така стресът ще се намали.

 

Снимка: Pexels

 

Почистете

 

Може да започнете с пролетното почистване малко по-рано, така ще си помогнете. Изхвърлете ненужните вещи, освежете гардероба си, дарете някои неща за благотворителност, почистете кухнята. Така ще свършите нещо продуктивно и отново ще изразходите енергия.

 

Снимка: Pexels


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...