.

4 зодии, за които е най-малко вероятно да сключат брак

Вижте кои са те

Ивета Иванова
4 зодии, за които е най-малко вероятно да сключат брак
Снимка: Pexels

Някои хора нямат търпение да се омъжат и мечтаят за своя сватбен ден, а на други просто не им допада идеята са брака. Част от зодиите са свободолюбиви, не си представят да посветят живота си на един човек и създаването на семейство не е сред най-големите им мечти. Ето кои са те, според "Pink Villa".

 


Овен

 

Те много често си менят настроението, импулсивни са и понякога действат, без да са помислили първо. Големи инати са и трудно правят компромиси, затова бракът не е за тях. Обичат да имат свобода да правят всичко, което искат, по начина, по който го искат. Не им харесва някой да им държа сметка или да трябва да дават отговори и обяснения на партньора. Трудно ще бъде да са отдадени съпрузи/съпруги.

 


Близнаци

 

Не са сигурни, че разбират идеята на брака и че тя им допада. Смятат, че да се омъжат за някого, ще внесе монотонност, скука и еднообразие във връзката, а и в самия им живот. Ако сключат брак, те се чувстват потиснати, смятат, че трябва да спазват прекалено строги правила и са ограничени. Обичат забавленията, флиртовете и купоните и трудно ще се откажат от това, заради брака.

 


Дева

 

При Девите проблемът е друг - те са много амбициозни, големи работохолици, работят здраво над целите и мечтите си. Фокусират се над малки неща, детайли, големи перфекционисти са. Убеждават себе си, че са щастливи само когато са успешни и любовта не им е нужна. Смятат, че ще сключат брак, чак когато са осъществили всички цели и проекти, и са организирали добре живота си. Но са много претенциозни, рядко остават без нова цел и така и не се омъжват.

 

Стрелец

 

Много независими зодии. Те се чувстват добре, когато са необвързани, самодостатъчни са си и не разбират защо хората копнеят за брак и семеен живот. Обичат да са ексцентрични, понякога са леко странни, но са и много позитивни, душата на компанията. Жадуват за приключения и забавления, а смятат, че бракът ще направи животът им скучен. Не чувстват нуждата да имат партньор. Свободолюбиви са.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...