.

3 зодии, които разбиват сърца

Ето кои са те

Ивета Иванова
3 зодии, които разбиват сърца
Снимка: Pixabay

Тези зодии могат да са студени и безчувствени във връзките. Те не се трогват лесно, не мислят, че нараняват околните, продължават напред бързо и разбиват сърца. Предпочитат флиртовете и трудно се обвързват сериозно. Вижте кои са, според "Pink Villa".

 


Близнаци

 

Близнаците са много палави, хитри и обичат да играят игрички. Иначе им доскучава. Сериозните и дълги връзки им стават еднообразни, затова често флиртуват, изневеряват, сменят партньорите, дори да са се влюбвали. Те са чаровници и общителни, могат да ви омаят много лесно и да ви убедят, че са единствените за вас и че ви обичат много силно. Обсипват ви с любов, внимание, правят жестове, но после им омръзва, искат тръпка, нещо ново и различно. Така ви разбиват сърцето.

 


Стрелец

 

Проблемът при Стрелците е, че те се концентрират върху себе си и обръщат внимание основно на себе си. Искат да се поглезят, да опитат от всичко, да се забавляват много. Лъчезарни, весели и добродушни са, но дългите връзки не са за тях. Те обичат да приключенстват, пътуват много, общуват с доста хора и не усещат, че понякога прекрачват границата, като флиртуват, докато са обвързани. Рядко поставят нуждите на друг на първо място, затова ще ви разбият сърцето. Свободолюбиви са.

 

Водолей

 

Много чаровни личности, затова е лесно да ви спечелят. Знаят как да ви ухажват, майстори на флирта са. Проблемът е, че не флиртуват само с вас и това не ги притеснява. Не виждат нищо лошо в това да се държат предизвикателно, да свалят други хора (особено ако е само флирт и не се стигне до физически контакт), дори когато са в сериозна връзка. Не обичат драмите, не могат да ви се отдадат напълно и не биха разбрали критиките ви. Ще ви наранят с това поведение.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...