.

Седмичен любовен хороскоп 1-7 март

Ето какво ви очаква в първата седмица на новия месец

Седмичен любовен хороскоп 1-7 март
Снимка: Pixabay

Овен

 

Първите няколко дни от седмицата по отношение на любовните емоции ще са доста безцветни. Последните, за сметка на това, ще са наситени с бурни преживявания. За обвързаните представители на вашия знак тия преживявания може да са резултат от противоречия, но за необвързаните ще са повод за радост.

 

Телец

 

Подбирайте внимателно хората, с които общувате. Поведението им ще се отрази на настроението, а от там и на връзката ви. По-добре сами със себе си или единствено с любимия човек, отколкото в компанията на намусени и сърдити индивиди, които ви карат да виждате света през „криво огледало“.

 

Близнаци

 

Ако имате да уреждате някакви недоразумения с любимия човек, направете го преди четвъртък, когато Марс ще навлезе във вашия знак. След това ще е добре изобщо да не си насрочвате срещи. Ще сте доста по-раздразнителни от обикновено и може да кажете или направите нещо, за което дълго, дълго да съжалявате.

 

Рак

 

Ще преодолеете страховете си, ако се научите да живеете „тук и сега“, особено когато става дума за личните ви отношения. Проявете разбиране към тревогите на любимия човек и споделяйте искрено своите. Ще се убедите, че трудностите сближават по-бързо и по-дълбоко.

 

Лъв

 

Ще ви е малко трудно да разпределите вниманието си между новите познати и старите приятели. Ако вече сте във връзка, е много вероятно с поведението си да предизвикате прояви на ревност от страна на половинката. Не се увличайте прекалено в печеленето на комплименти и внимание, за да не загубите истински съществуващите чувства.

 

Дева

 

Със сигурност ще сте доста заети през тази седмица, но това не е повод да лишавате любимия човек от внимание. Напротив, намирайки се в неговата/нейната компания ще сте доста по-свежи и по-тонизирани. Ако все още не сте попаднали на истинската си любов, то огледайте се в най-близкото си обкръжение. Може би някой упорито се опитва да ви впечатли, а вие не забелязвате…

 

Везни

 

Ако искате да постигнете синхрон между себе си и любимия човек, не пренебрегвайте своите интереси и желания за сметка на неговите/нейните. Напротив, колкото сте по-откровени, колкото по-ясно изразявате стремежите си, толкова по-лесно ще намерите общия път към щастието.

 

Скорпион

 

Отношенията ще излязат на преден план през тази седмица. Ще осъзнаете, че спешно трябва да промените както отношението към любимия човек, така и към себе си. Не мислете колко давате и колко получавате, любовта не е сделка. Мислете как да запазите и подобрите постигнатото.

 

Стрелец

 

Най-вредна за личните ви отношения е чуждата намеса. Не само за романтичните и любовните, но и за всички. Слушайте внимателно какво ви казват околните и не бързайте да отговаряте. Някой от тях може да се опита да ви раздели с любимия човек или друг приятел.

 

Козирог

 

Началото на месеца ще е наситено с изненади. Запазете присъствие на духа, каквото и да се случи. Любимият човек ще се опита да се реваншира за постъпка, с която ви е огорчил/а преди време. Приемете извинението с усмивка и ясното съзнание, че бъдещето е пред двама ви.

 

Водолей

 

Интуицията ви ще е по-силна от всякога, доверете й се. Ще ли подскаже точната реакция в критичните моменти и ще избегнете не само неприятните разговори, а и последствията от тях. Ако резултатът не ви удовлетворява, вкарайте в действие „тежката артилерия“, която при вас е солидната сплав между чувство за хумор и въображение.

 

Риби

 

Ще разполагате с идеални условия за превръщане на поне една от мечтите си в реалност. Важно е само да съберете смелост и да направите първата крачка. Любимият човек ще приеме хрумванията ви с много повече ентусиазъм, отколкото си представяте. На по-висока и окуражаваща оценка едва ли сте се надявали, което означава, че не бива да се съмнявате в себе си.

 

Хороскопът ви е изготвен от П. Георгиева


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...