.

Венера в Риби - какво чака зодиите?

Романтичен период

Ивета Иванова
Венера в Риби - какво чака зодиите?
Снимка: Pixabay

На 25-и февруари планетата на любовта и красотата Венера влезе в знака на Риби - водна емоционална зодия, която не спира да мечтае. И ще остане там до 25-и март. Периодът ще ни настрои на романтична вълна, ще ни накара да мечтаем много, особено за любовния си живот и ще ни донесе вълнения, нежност и приказни моменти. Важно е да следваме сърцето си и да вярваме на интуицията си. Ето какво чака всяка зодия, според американския "Cosmopolitan".

 


Овен

 

Овните ще са на ръба, около тях ще има много сексуално напрежение и те ще искат да го освободят. Да освободят графика си, да намерят повече време за себе си и да започнат да обичат и ценят себе си. Да обърнат внимание на емоциите си, може би най-накрая ще се излекува от болката и ги чака трансформация.

 


Телец

 

Те знаят как да съблазнят и очароват всички около себе си сам с един бърз поглед и заради енергията си. Да обърнат повече внимание на хората от социалната си среда през периода. Някой, който ги харесва отдавна, вероятно най-накрая ще признае чувствата си. Време е за промяна и опитване на нещо ново, извън зоната им на комфорт.

 

Близнаци

 

Ще работят до късно вечер през тези няколко седмици. Може да намерят кураж и да поканят колеги или съученици на среща и да си изкарат доста приятно. Да се разсеят малко от работата и да не се отдават напълно на задълженията.

 

Рак

 

Жадуват за приключения в спалнята. Раците са готови да опитат неща, които никога преди не са пробвали и да предизвикат себе си. Търсят човек, който ще им помогне да направят това, който ще разтърси света им. Да опитат да не анализират всичко прекалено много, а просто да се пуснат по течението. През март ще осъзнаят, че имат много нови изисквания за половинката, особено в сексуалния живот.

 

Лъв

 

Лъвовете заслужават безброй награди за всичко, което направиха в професионалния си живот през последните 2 месеца, докато Марс беше в Телец. Сега да се насладят на любовния си живот. Ще са на романтична вълна, само една милувка или бърза целувка, могат да ги предизвикат. Ще се отдадат на партньора и на интимния живот.

 

Дева

 

Копнеят да се отдадат на човек, който е специален за тях, който е показал ясно, че ще бъде до тях дълго време и е готов за сериозна връзка. Но Девите да осъзнаят и признаят дали наистина го харесват толкова. Дори да не са в сериозна връзка с него, този човек може да изостави всичко заради тях и да им подари света. Ако са готови, Девите трябва да отвърнат със същото.

 


Везни

 

Независимо дали са необвързани или имат половинка, Везните ще трябва да посветят много време за грижа към себе си. И самите те, и гаджето им (ако имат), трябва да обърнат внимание на психическите и физическите си потребности. Да отделят повече време за гушкане с партньора, за вани с ароматни соли. Тези зодии заслужават най-доброто.

 

Скорпион

 

Венера в Риби им носи щастие - вяра в съдбата и истинската любов. В интимния им живот ще има глътка свеж въздух, желанята на Скорпионите ще се осъществяват и те ще опитват нови неща. Нека покажат колко са чувствени. Да се отдадат на романтични моменти с партньора и да не мислят за друго. Да изразяват това, което мислят и чувстват, нека не са толкова прикрити.

 

Стрелец

 

Тези зодии ще прекарат доста време вкъщи през периода, но това ще им се стори забавно. Ще се наслаждават на времето с половинката, ще си създадат страхотни спомени от дома и сексуалният им живот ще се подобри. Да си позволят да са по-чувствени и да се настроят на романтична вълна.

 


Козирог

 

Време е да направят по-горещ любовния си живот. Козирозите могат да станат истински майстори на мръсните приказки, за да напомнят на половинката си на кого принадлежи. Дори да нямат гадже, може да си пишат с някого и да се закачат с него в чата. Нека отделят време, за да оценят повече себе си и външния си вид. Да вярват повече в себе си и да се харесват, каквито са.

 

Водолей

 

Венера се премести от техния знак в знака на Риби. Докато Венера беше във Водолей, тези зодии получаваха цялото внимание и сега те се чувстват добре - осъзнават своята ценност. Венера в Риби ще им помогне да станат по-земни, да преценят кое си струва и какво най-много ценят във връзките. Най-хубаво е да инвестират време в себе си през периода - да влязат във форма, да се поглезят.

 

Риби

 

Вълшебен период за Рибите! Всеки ще им обръща внимание, ще иска да е до тях, те ще очароват околните. Нека си позволят да станат по-уверени и да поставят граници, когато усетят, че някой се държи с тях надменно. Рибите ще имат много енергия, която трябва да вложат на правилното място. Да отделят време на нещата, които ги правят щастливи и да не насладят на любовта и сексуалните приключения.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...