.

Седмичен любовен хороскоп 8 - 14 март

Ето какво ви очаква в любовта

Седмичен любовен хороскоп 8 - 14 март
Снимка: Pexels

Овен

 

Предстои приятна и дългоочаквана промяна в отношенията ви. Причините за спорове с любимия човек ще отпаднат поради благоприятно стечение на обстоятелствата. И най-интересното от всичко е, че твърденията и на двама ви ще се окажат правилни. Но в известна степен! Комбинирайте ги и ще получите цялата истина.

 

Телец

 

Единствената причина за сложни разговори с половинката би била, ако забравите да изпълните някое свое обещание. Ще сте доста ангажирани и е вероятно да пропуснете нещо важно. Няма да се случи, ако водите точен списък на ангажиментите си и се дистанцирате от излишните контакти.

 

Близнаци

 

Подминавайте забележките, заяжданията и опитите да ви провокират с усмивка. Не си разваляйте настроението заради хора, чието мнение не ви интересува. Вслушвайте се внимателно в разговорите им, обаче. Не е изключено да установите, че се опитват да ви спретнат интрига и да ви скарат с любимия човек. Реагирайте незабавно.

 

Рак

 

Периодът ще е динамичен, наситен с непредвидени събития, част от които няма да ви допаднат. Обсъждайте съмненията и тревогите си с любимия човек. Проявата на взаимност и желанието му/й да ви окуражи ще ви зареди с увереност, вдъхновение и ще ви помогне да се справите със затрудненията.

 

Лъв

 

Настроението ви ще е доста нестабилно и ще сте по-експанзивни от обикновено. Лошото е, че ще сте готови да реагирате остро дори на незначителни предизвикателства. Ще сгрешите, ако се отнасяте и към тези, които ви дразнят и към тези, които ви обичат по еднакъв начин. Бъдете по-често с половинката си. Ще се убедите, че любовта е ефективно лекарство срещу мрачни мисли.

 

Дева

 

Разговорите с любимия човек на моменти ще се оказват доста трудни. Колкото и добре да се познавате, ще установите нови различия в начина ви на мислене. Не настоявайте на своето. Споделете мнението си и изчакайте. Най-вероятно той/тя съвсем скоро ще ги възприеме по-убедително дори от самите вас.

 

Везни

 

Наблюдавайте внимателно поведението на любимия човек. Някои реакции ще са необичайни. Замислете се за причините. Може да са свързани лично с негови/нейни тревоги, а може да са и отражение на ваши действия. Установяването на истината ще ви помогне да предотвратите сериозни неприятности.

 

Скорпион

 

Радостни мигове предстоят както за обвързаните, така и за търсещите любовта си Скорпиони. Първите за пореден път ще се уверят в силните чувства и верността на половинката си, а вторите ще са толкова привлекателни, че ще им е трудно да решат кого от обожателите да възнаградят с вниманието си.

 

Стрелец

 

Освободете и съзнанието, и дома си от всичко, което ви пречи. Ако връзката, която поддържате вече не ви радва, може би е време да поемете по самостоятелния си път. В случай, че все още не сте сигурни в чувствата си към човека, с когото от скоро общувате, не се вричайте във вярност „по задължение“.

 

Козирог

 

Нищо не би могло да ви отклони от набелязаните цели, особено ако някоя от тях е ориентирана към конкретна личност. Необвързаните представители на вашия знак през тази седмица може да поставят съдбовното начало, при това с много ентусиазъм. Връзката на обвързаните ще е спокойна и хармонична.

 

Водолей

 

Чаровни сте, вдъхновени, но разсеяни и хаотични. Не лишавайте половинката си от внимание. Дори най-малкото подозрение спрямо силата на чувствата ви, ще предизвика бурни разговори с непредвидим край.

 

Риби

 

Изненадващо обаждане на човек, с когото до скоро сте били в романтична връзка ще ви развълнува. Не отказвайте на поканата за среща, независимо дали вече имате нов/а приятел/ка или не. И в двата случая впечатленията ви ще са интересни. Ще прецените дали решението ви за раздялата е било правилно и дали актуалната ви връзка действително е по-щастлива.

 

Хороскопът ви е изготвен от П. Георгиева


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...