.

4 зодии, които са златотърсачи

Ето кои са те

Ивета Иванова
4 зодии, които са златотърсачи
Снимка: Pexels

За тези зодии може да се каже, че парите са едно от най-важните неща в живота им. Те ги ценят много, правят всичко, за да получат повече пари и да си позволяват луксове. Възможно е да търсят богати партньори и приятели. Вижте кои са, според "Pink Villa".

 


Телец

 

Не е тайна, че Телците са големи естети, много държат на лукса и искат да тънат в богатство и разкош. Но пък могат да са скъперници. За да си позволяват всички луксове и глезотии, им трябват много пари. Понякога те правят компромиси с романтичните си връзки и стоят с определен партньор, не защото много го харесват и ценят, а защото той им помага финансово. Може да сключат брак за пари и дори са щастливи, ако го направят.

 


Близнаци

 

На тези зодии не им пука много за връзките. Те не вярват в голямата любов, рядко са моногамни, обичат флиртовете и несериозните отношения и изневярата не им се струва като голям грях. Близнаците не обичат да правят големи компромиси и да се отдават напълно на една връзка, затова предпочитат парите пред любовта. Практични са, реалисти и не мислят, че им трябва само любов, за да оцелеят. Предпочитат много пари, за да си купуват изискани дрехи, бижута, козметика и т.н.

 


Лъв

 

Лъвовете са много горделиви и мислят първо за себе си. Може да се каже, че тяхната първа любов са самите те и че поставят себе си на първо място. След това идва любовта им към парите - искат да са богати, да живеят в разкош и да си позволяват скъпи дрехи, аксесоари, както и много почивки и пътувания. Силни и смели са, нямат нужда някой да ги подкрепя, защитава или да ги обича силно, а по-скоро да ги глези и да им осигури охолен живот.

 

Стрелец

 

Не се замислят много върху чувствата и любовта, рядко Стрелците са в сериозни и дълги връзки. Те имат уникален подход към живота - просто искат да са свободни, да се забавляват, да разпускат, да правят, каквото пожелаят, без да се притестяват, че им трябват пари. Предпочитат партньор, който е богат, за да може той да им осигурява приключения, пътувания и да ги води по скъпи ресторанти. Рядко се влюбват силно, парите повече им замайват главата.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...