.

Седмичен любовен хороскоп 22-28 март

Вижте какво ви очаква през периода

Седмичен любовен хороскоп 22-28 март
Снимка: Pexels

Овен

 

Ако искате любовният ви живот да е спокоен и пълноценен през тази седмица, не прекалявайте с претенциите. Колкото по-малко забележки правите на любимия човек, толкова по-нежни ще са отношенията ви. Ако пък все още търсите подходящата половинка, бъдете тактични, не превръщайте разговорите с обекта на интереса си в монолози на тема „аз“.

 

Телец

 

Вярвайте в себе си и помнете, че вие и само вие сте в състояние да управлявате собствения си живот. Проявете инициатива, ако искате да разнообразите личните отношения. А и малко въображение няма да е излишно. Ефектът от действията ви ще е впечатляващ.

 

Близнаци

 

Опитайте се да превърнете последната седмица на месеца и в последна за разногласията ви с любимия човек. През първите няколко дни избягвайте разговорите, целящи изясняване на отношенията. Наблюдавайте и слушайте. След като разберете кои различия помрачават връзката ви лесно ще ги избегнете.

 

Рак

 

Не лишавайте любимия човек от вниманието си колкото и да сте заети. Със сигурност ще забележите, че той/тя има някакви затруднения. Проявете съчувствие и грижа. Ще е прекрасен начин да докажете любовта си в най-искрения й вид.

 

Лъв

 

Няма сила, която би била в състояние да попречи на вдъхновението и да спре творческия ви порив през тази седмица. Споделяйте хрумванията си с половинката. Може да не одобри всичките ви замисли, но пък със сигурност няма да скучаете.

 

Дева

 

Почти ежедневно ще се налага да се справяте с разни дребни недоразумения, причиняващи спорове с любимия човек. Не ги обсъждайте с никого. Помнете, че любовта обича тишината и търсете правилните решения самостоятелно.

 

Везни

 

Едно от нещата, които са в състояние трайно да ви развалят настроението е липсата на разбирателство между вас и приятел/ката ви. Не рядко причината е в прекалената ви прецизност. Ще забравите тревогите си, ако осъзнаете, че никой не е идеален.

 

Скорпион

 

Ако все още не знаете кой е Хамлет, през тази седмица може и да научите, защото поведението на половинката често ще предизвиква съмнения и ще ви вкарва в ролята му. Ако сте сигурни в своите чувства, убедете се и в неговите/нейните. Само така ще разберете дали сте „един за друг“ и има ли бъдеще връзката ви или не.

 

Стрелец

 

Конфликтите с любимия човек, до колкото ги има, ще са предизвикани от външни фактори. Не позволявайте на никой да се намесва в личния ви живот, бъдете наблюдателни. Интуицията ще ви подскаже кой се опитва да ви манипулира и най-важното, защо го прави.

 

Козирог

 

Чувствата и разумът ви през тази седмица ще са в пълноценно съчетание. Ще разполагате с пълната свобода да обсъждате, променяте, дори прекратявате отношенията си. Тревогите ще се стопят като пролетен сняг и любовта отново ще е с вас.

 

Водолей

 

Твърде често ще ви спохождат мрачни спомени и тъжни мисли през тази седмица. Не позволявайте на меланхолията да ви задуши в лапите си. Ще се спасите от нея в компанията на половинката си. Няма по-силно лекарство срещу песимизма от любовта.

 

Риби

 

Излъчването ви е силно и е много вероятно да получите ясни любовни сигнали от няколко места. Не е във ваш интерес да „носите две дини под една мишница“ или по-точно да поддържате две успоредни връзки едновременно. Не се забърквайте в любовни авантюри, ако не сте сигурни в чувствата си.

 

Хороскопът ви е изготвен от П. Георгиева


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...