.

4 зодии, които ще имат много романтична пролет

Ето кои ще имат късмет в любовта

Ивета Иванова
4 зодии, които ще имат много романтична пролет
Снимка: Pixabay

Всеки сезон е красив и носи различна магия. Но има нещо много вълшебно в пролетта - началото на новата астрологична година, събуждането на природата, появата на красиви цветя и цъфтенето на дърветата, затоплянето на времето, повече срещи с приятели навън. Сякаш всичко започва отначало и знаем, че ни чакат вълнуващи топли месеци, в които да се радваме повече на живота. Ето за кои зодии тази пролет ще бъде много романтична и пълна с любов.

 


Овен

 

Ще са искрени и ще осъзнаят своята ценност. Нещата бързо стават романтични за Овните. Пролетта започва с техния сезон, Венера ще е в техния знак до 14-и април, така че те ще имат много късмет и ще са на романтична вълна. Ще се научат да обичат себе си и ще станат по-уверени. Пълнолунието на 28-и март ще им покаже кои връзки си заслужават и ще са продължителни.

 

Телец

 

Ще привлекат към себе си човек, който е стабилен и земен - като самите тях. Телците са доста романтични. Стоици са, изглеждат резервирани, но всъщност копнеят за романтика и любов, ако ги опознаете добре. Венера влиза в техния знак вечерта на 14-и април и в този период те ще имат много ухажори, които ще преобърнат света им. На 26-и април, когато има пълнолуние, те ще се фокусират върху някой специален човек и ще разберат, че искат да са с него.

 

Близнаци

 

Близнаците могат да убеждават много добре и хората трудно ще устоят на това. Венера влиза в техния знак на 8-и май и те ще имат много причини да се усмихват. Ще изглежда т дяволски привлекателни, ще се отличават с ум и чувство за хумор и ще придобият още по-добри умения във флирта. Ще флиртуват, дори без да се стараят. Но не всичко ще е само игри и забава. На 26-май има лунно затъмнение и това ще доведе до някакво грандиозно развитие в любовния им живот.

 


Рак

 

Много романтика за Раците през пролетта. Планетата на любовта, Венера, влиза в техния знак на 2-и юни и тогава добрите качества на тези зодии ще бъдат на показ и ще бъдат забелязани от околните. Раците ще се влюбват по-лесно и ще са очаровани от околните, но ще започнат да обичат повече и себе си. Повече късмет ще имат в края на пролетта, тя ще завърши много романтично и ги подготвя за лято, пълно с вълнение, обич и пеперуди в стомаха.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...