.

Седмичен любовен хороскоп 29 март - 4 април

Ето какво да очаквате в любовта тази седмица

Седмичен любовен хороскоп 29 март - 4 април
Снимка: Pixabay

Овен

 

Едно от условията за постигане на хармонична връзка е да се вслушвате по-внимателно в мнението на любимия човек. То може и да не ви хареса, но това не го прави погрешно. В състояние сте да покажете най-добрите си страни и е крайно време да го направите.

 

Телец

 

Романтичните приключения ще започнат в момента, в който си дадете сметка за истинските си чувства и желания. Преодолейте опасенията и вземете инициативата в свои ръце, независимо дали сте обвързани или не. И в двата случая предстоят изненади.

 

Близнаци

 

Понякога сте твърде разсеяни, самовглъбени, всичко и всички около вас ви изглеждат като в мъгла. Ако излезете от това състояние, ще осъзнаете, че любовта разцъфтява само в условия на взаимност. Ще докажете чистотата и силата на чувствата си с действия, а не с обещания.

 

Рак

 

Два фактора помрачават истинската любов: консерватизъм и мнителност. Свикнете с мисълта, че нищо не е идеално, вие също и не прекалявайте с изискванията към любимия човек. Вместо това бъдете искрени и се освободете от безпочвените съмнения, които ви вредят и ви измъчват.

 

Лъв

 

Преди да посочите недостатъците на партньора/ката, поработете върху себе си. Ще подобрите отношенията и ще стабилизирате връзката, ако сте повече готови на компромиси. Част от събитията през тази седмица ще са насочващи за следващите ви решения.

 

Дева

 

Началото на седмицата ще е скучно и монотонно. Последните дни, обаче, ще са наситени с нежност и романтика. На всичкото отгоре, любовните сигнали ще идват от няколко места. Ако вече сте във връзка, не се изкушавайте от мисълта да опитате „вкуса“ на изневярата.

 

Везни

 

Отношенията от всякакъв характер през тази седмица ще преминат през критични периоди. Не се амбицирайте да доказвате правотата си на всяка цена, но и не се депресирайте излишно. Търсете баланс между мислите и чувствата и ще преодолеете тревогата.

 

Скорпион

 

Не допускайте никой да се намесва в личния ви живот и особено пък в любовните отношения. Дори да имате някакви разногласия с любимия човек, не се оплаквайте и не ги споделяйте. Възможността да ви навредят или да ви въвлекат в интрига не е за пренебрегване.

 

Стрелец

 

Проявете разбиране към грижите на любимия човек, независимо че може да ви изглеждат нереално пресилени. Всеки има своите трудни моменти и нужда някой да го окуражи, за да ги преодолее по-лесно. Ако той/тя имаше вашата решителност щеше да се справи, но дали пък щеше да ви посвети любовта си…

 

Козирог

 

Отнасяйте се с готовност за съдействие, но не и с подчинение към молбите на приятел/ката си. Изказвайте мнението или несъгласието по обсъжданите въпроси ясно, категорично, но добронамерено. Равноправието във връзката е едно от условията, гарантиращо продължителността й.

 

Водолей

 

Въображението, фантазията, ексцентричните ви хрумвания може да се отразят разрушително на любовните отношения през тази седмица. Не прекалявайте с нестандартните предложения, отнасящи се до интимната близост. Вместо да скъсите разстоянието помежду ви, най-вероятно ще получите „жълт картон“.

 

Риби

 

Събитията ще са нееднозначни. Интуицията ви както винаги ще е достатъчно силна, но за правилните отговори ще е по-добре да разчитате на логиката. Преценявайте внимателно постъпките и изказванията си. Не се сърдете, ако половинката не одобри част от предложенията ви. След като изслушате аргументите му/й ще решите дали си заслужава или не да осъществите замислите си самостоятелно.

 

Хороскопът ви е изготвен от П. Георгиева


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...