.

Седмичен любовен хороскоп 12-18 април

Ето какво ви очаква

Седмичен любовен хороскоп 12-18 април
Снимка: Pixabay

Овен

 

Опитайте се да създадете синхрон и равновесие между мислите и чувствата, между желанията и претенциите си. Направите ли го, не само ще запазите, но и ще стабилизирате връзката си. Помислете дали недоволството, изразено от любимия човек не е основателно и дали не се налага да промените в някаква насока поведението си.

 

Телец

 

Талантът на добрия слушател винаги ви е помагал и през тази седмица отново ще ви е полезен, независимо дали сте във връзка или не. Ако вече сте спечелили нечия любов, ще успеете да я съхраните за дълго. Ако пък все още сте в търсене на подходящата си половинка, то проявата на грижа и съпричастност със сигурност ще ви доближи до желаната цел.

 

Близнаци

 

Преценявайте внимателно темите, които бихте желали да обсъдите с любимия човек през тази седмица. Избягвайте конфликтните точки, съобразявайте се и с неговото/нейното настроение. Нямате полза от глупави разправии, а ако заложите на прословутия си „вътрешен глас“, ще успеете дори да решите съществуващите спорове.

 

Рак

 

Представителите на вашия знак понякога със садо-мазохистично удоволствие разрушават отношения, които с много усилия са създали. Ревност, мнителност и сарказъм са най-злите ви врагове. През първите няколко дни от седмицата ще сте раздразнителни, което подсказва, че е подходящо да насрочите романтичните срещи за втората половина. Така ще изключите възможността за конфликти, които може да предизвикат даже раздяла.

 

Лъв

 

Започнете седмицата с „пролетно почистване“ на мислите и чувствата си. Преценете дали сте доволни от връзката си, дали изобщо искате да сте във връзка и дали чувствата ви към него/нея са искрени. Ако дори само един от отговорите на тези въпроси е отрицателен, значи се нуждаете от спешна промяна и е време да направите първата крачка.

 

Дева

 

Контактите ви ще са разнообразни и ще спечелите много повече и по-дълбоки симпатии, ако се освободите от обичайните стереотипи, към които се придържате. Проявете наблюдателност. Някои от новите ви познати ще са доста интригуващи. Ако сте във връзка и решите да се сближите с тях, направете го така, че да не предизвиквате чувство на ревност. Търсещите любов сърца е много вероятно да направят своя избор.

 

Везни

 

Сензитивността ви ще е повишена, но резултатът от това ще е нееднозначен. Може да се убедите в искрените чувства на половинката си, но може и да установите, че той/тя се опитва да ви манипулира и да останете разочаровани. Не бързайте със заключенията. Имайте пред вид, че да се разрушава е по-лесно, отколкото да се създава.

 

Скорпион

 

Текущите занимания ще са успешни и ще се отразят положително на настроението ви. А когато сте в добро настроение, обикновено сте доста по-отстъпчиви и съпричастни от обикновено. Ако имате неразрешени спорове с любимия човек, то опитайте се още в началото на седмицата да намерите правилните отговори. Направите ли го, ще се наслаждавате на романтични преживявания през всички останали дни.

 

Стрелец

 

Не разчитайте на първите си впечатления от поведението на хората, с които общувате, независимо дали ги виждате за първи път или ги познавате отдавна. Наблюдавайте и преценявайте реакциите си най-вече спрямо хората, които обичате. Моментът не е подходящ за нова романтична връзка, а ако чувствата ви вече са споделени, постарайте се да ги съхраните.

 

Козирог

 

Заетостта ви ще е по-висока, отколкото предполагате и мисълта, че нещо може да ви убегне, че няма да се справите, ще повиши напрежението и ще ви направи раздразнителни. Не търсете вината за неприятностите си у любимия човек и избягвайте конфликтните теми, за да не си го „изкарате“ на когото не трябва.

 

Водолей

 

Безоблачен и спокоен период за споделено влюбените представители на вашия знак и доста проблематичен за търсещите романтичната си половинка. И докато първите с чиста съвест ще могат да се движат по течението, то вторите почти непрекъснато ще попадат на абсолютно най-ненадеждния за любовна връзка човек. Ако ви се стори, че сте в „омагьосан кръг“, приемете го като сигнал, че е по-добре да ограничите контактите. Може да не попаднете на новата си любов, но пък и няма да преживеете поредното разочарование.

 

Риби

 

Искате ли околните и най-вече обектът на чувствата ви да ви гледат с благоговение? Лесно е. Трябва просто да вярвате в себе си и да го показвате по всякакъв начин. Със сигурност ще се изненадате. Любимият човек ще подкрепи дори най-ексцентричните ви идеи, а ако все още не сте във връзка, ще приковете вниманието на когото си поискате.

 

Хороскопът ви е изготвен от П. Георгиева


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...