.

Венера в Телец - какво чака зодиите?

Много романтичен период

Ивета Иванова
Венера в Телец - какво чака зодиите?
Снимка: Pixabay

Планетата на любовта и красотата Венера влезе в знака на Телец на 14-и април. Това значи, че ни очаква много романтика, спокойствие, време, което да посветим на себе си и да се поглезим. Венера ще е в знака на земния Телец до 8-и май и сега е времето да се фокусираме над изграждането и заздравяването на връзките, бавно, но по стабилен начин. Чакат ни много наслади. Ето прогноза за всяка зодия, според американския "Cosmopolitan".

 


Овен

 

Ключът е да поставят себе си на първо място. Да излязат сами, но да си прекарат чудесно, да започнат да се обичат отново. Да поемат нещата само в свои ръце, да не търсят постоянно одобрение и обич от партньора, а да направят нещо за себе си - нещо, което винаги са искали да направят и ще им донесе щастие.

 

Телец

 

Сега е времето да блеснат. Ако харесват някого отдавна, този човек ще им обърне внимание. Имат много ухажори, които ще искат да ги опознаят и в спалнята, и извън нея. Телците ще са изключително привлекателни и съблазнителни през периода. Да обновят гардероба си, да експериментират с грима. До май месец ще осъзнаят кой човек си струва цялото им внимание и цялата им енергия, да не прибързват.

 

Близнаци

 

Любовта към себе си е лекарството, което ще им помогне да преминат през трудностите. Ще осъзнаят, че да пуснат някого да си отиде или да се разделят с нещо, е много по-лесно, отколкото да чакат и да продължават с нещо, което вече е изчерпано; да се питат в каква позиция се намират. Нека пуснат страховете, хубаво е да започнат отначало.

 

Рак

 

Изхабили са много енергия за бивши партньори, отминали връзки или хора, с които са флиртували, но така и не се е стигнало до връзка. Кога за последно са се чули с близките приятели? Нека Раците да извадят секси тоалетите и да звъннат на добрите приятели. Да забравят за това какво не е проработило в прешдинте връзки. Да се забавляват и да продължат напред.

 


Лъв

 

Работата ги натоварва и имат проблеми там, готови са за нещо ново. Нещо, което е свързано с техните страсти и призвания, което им позволява да имат добър баланс между работата и личния живот. Близо са до момента, в което това ще стане реалност. Да очакват невероятни възможности и награди.

 


Дева

 

Да забравят за придържането към рутината. За Девите е време да си починат и да си позволят да опитат нови неща. Ако жадуват за почивка от работата, нека заминат на ваканция за няколко дни и да се позабавляват. Работиха здраво, заслужават да се отпуснат.

 

Везни

 

Някой е в много палово настроение и кипи от страст през периода, и това са Везните! Нека направят дома топъл, уютен, комфортен и да се отдадат на чувствата с партньора. Но и да не се страхуват от истинската интимност - споделяне, опознаване, говорене за сексуалния живот и т.н. Всичко ще става бавно, но ще създадат стабилни отношения.

 

Скорпион

 

На Скорпионите не им е до игри през периода. Искат да издигнат връзката до следващо ниво, копнеят за отдаване и стабилност. Но, преди да създадат много дълбока връзка, да се уверят, че човекът до тях е показал, че и той желае същото и е готов за следващата крачка; че им дава такава любов, каквото искат. Тези зодии трябва да получат уважение и признание.

 

Стрелец

 

Да прекарат време в усамотение е това, което ще ги излекува, ще ги зареди с енергия и ще повлияе добре на психическото им здраве. Инвестирането във физическото и психическото здраве е много важно за тях сега. Работата винаги ще е там, нека си дадат почивка. Да имат време за себе си.

 

Козирог

 

Плодовете на труда им ще дойдат, когато Козирозите започнат да се фокусират над нещата, които им носят радост. Да помислят какво им харесва да правят и какво ги кара да се забавляват. Не всичко трябва да е начин за изкарване на пари. Да направят в живота си място за повече неща, които ги карат да са щастливи и развълнувани. Нека поддържат връзката с партньора пикантна.

 

Водолей

 

Стари рани от минали преживявания, свързани със семейството, могат отново да бъдат отворени през периода. Няма да е лесно, но нека Водолеите знаят, че имат силата да преминат през проблемите колкото бързо или бавно трябва, за да се излекуват. Емоционалната стабилност е много важна за тях сега. Да се обаждат често на любимия, да се сгушат до него на дивана, да гледат филми заедно, да си почиват. Нека помнят, че заслужават любов.

 

Риби

 

Важно е да кажат на глас какво желаят от партньора в интимен план. Сега не е времето да крият желанията си и да са сдържани. Рибите са готови да осъществят някои сексуални фантазии. Колкото повече комуникират с половинката, толкова по-добре. Така ще ги чака много страст и ще искат още горещи преживявания.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...