.

Седмичен любовен хороскоп 26 април - 2 май

Ето какво ви очаква в любовта

Ивета Иванова
Седмичен любовен хороскоп 26 април - 2 май
Снимка: Pixabay

Овен

 

Въздържайте се от остри шегички и скептични забележки. Поведението ви трябва да е такова, че да посрещнете празника с усмивка и чисти чувства. Помислете дали не сте огорчили по някакъв начин обекта на любовта си и намерете начин да се извините.

 

Телец

 

Според една древна мъдрост, ако не ви върви в любовта, ще ви върви в някоя друга област, но за да не ви върви в каквото и да било обикновено има причина. И, ако през тази седмица наистина не ви върви в любовта, то задайте си въпроса каква е причината. Може би мислите прекалено много за себе си и не обръщате достатъчно внимание на любимия човек?

 

Близнаци

 

Краят на единия месец и началото на другия ще се окаже доста странен период за вас. Чувствата ще са силни и противоречиви, ще ви е трудно да се съсредоточите към нещо конкретно. Ако успеете да запазите равновесие между емоциите и разума, ще избегнете куп разочарования на любовния фронт.

 

Рак

 

Желанието ви да сте колкото може по-дълго в компанията на любимия човек ще е по-силно от всякога. Най-вероятно той/тя ще има абсолютно същото желание и единственото, което ви остава е да се наслаждавате на чувствата си. Споровете, каквито и да са били, ще останат в миналото.

 

Лъв

 

Предстоят нови запознанства. Погрижете се не само за външния си вид, работете и върху поведението си. От първото впечатление, което направите ще зависи дали сте на прага на любовна връзка или на мимолетен флирт.

 

Дева

 

Ако отношенията с любимия човек по някаква причина се влошат, слушайте интуицията си, а не съветите на приятели. Наближава един от най-светлите празници. Достатъчно добър повод да забравите различията или да се извините за причинени неприятности.

 

Везни

 

Следвайте въображението си, ще ви помогне да разкриете таланти, за които самите вие не подозирате. Ще впечатлите обекта на чувствата си, независимо дали сте обвързани или само се опитвате да започнете връзка. Не споделяйте тайните си.

 

Скорпион

 

Настроението ви в началото на седмицата може да е леко нестабилно. Любовните емоции ще са най-силни в деня на пълнолунието, което ще е във вашия знак. Единственото, което би помрачило щастливите мигове е проявата на егоизъм от ваша страна.

 

Стрелец

 

Ще се наложи да се справите с някои леки неприятности от любовно естество през тази седмица. Ако заложите на разума, а не на чувствата, ако се придържате към логиката и наблюдавате внимателно поведението на половинката си, ще разберете точно какво се изисква от вас. След това ще ви остане само да предприемете нужните действия.

 

Козирог

 

След като Плутон навлезе в ретроградно движение е много вероятно да се случат събития, предпоставящи промяна в отношенията. Не е изключено да ви потърси човек от миналото или да възстановите стара връзка. Опитайте да прецените перспективния ефект от подобни действия.

 

Водолей

 

Не възприемайте сигналите за изгарящи чувства и бързо начало на връзка прекалено на сериозно. Не е изключено да става дума просто за интрига или за нечие желание да ви манипулира, а защо не и да ви постави в неудобно положение. Бъдете предпазливи.

 

Риби

 

Ако не сте доволни от поведението на половинката, помислете дали и той/тя не изпитва същото спрямо вас. Участниците в една връзка са като огледало един за друг. В състояние сте да оправите нещата с един замах, а резултатът със сигурност ще ви хареса.

 

Хороскопът ви е изготвен от П. Георгиева


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...