.

5 двойки зодии, на които им е писано да се влюбят

Ето кои са те

Ивета Иванова
5 двойки зодии, на които им е писано да се влюбят
Снимка: Pixabay

Тези двойки зодии много си подхождат. Между тях има химия, страст, любов, привличане и привързаност и е много вероятно да се влюбят. Вижте кои са те, според "Elite Daily".

 


Телец и Рак

 

Ако две зодии могат да направят от апартамента или къщата истински дом, това за Ракът и Телецът. И двете зодии много държат на семейството, домашния уют, семейните традиции и ценности. Раците са водни знаци - мили, добродушни, копнеещи за любов и дом. А Телците са земни - създават стабилност, сериозни и лоялни са. Могат да се справят с бурите и да създадат уютен дом.

 

Скорпион и Рак

 

Скорпионът е магичен избор за Рака. И двете зодии са водни и доста си приличат. Виждат, че много си подхождат, особено в емоционално отношение. Изпитват много силни чувства, преживяват всичко много емоционално, но и имат проблем с изразяването на себе си и емоциите си. Но, защото си приличат, разбират отлично това, опознават се добре и са търпеливи - всеки знае, че и на другия ще му отнеме време да се отвори към партньора.

 

Лъв и Овен

 

Много гореща и страстна двойка! И двете зодии са огнени и връзката е невероятна. Има голяма химия, много страст и приключения. Може понякога нещата да стават леко напреганти и всеки от тях да иска да води и да е лидер, но двете зодии си дават много кураж и се нахъсват взаимно. Помагат си, когато са двойка и се обичат много.

 

Дева и Телец

 

И двата знака са земни, затова си пасват. И Телците, и Девите са отдадени на целите си, сериозни са, фокусират се над важните задачи и може да се разчита на тях. Работят здраво, не се предават, искат да си осигурят лукс и комфорт в дома. Харесва им, че си приличат и че са стабилни. Девата може да е малко по-праволинейна от Телеца, но Телецът също много държи на морала и ценностите.

 

Везни и Близнаци

 

Тези две зодии веднага са привлечени една от друга. Въздушни знаци са, затова те също много си приличат по характер. И двете за невероятно чаровни и са отлични комуникатори. Освен това, доста размишляват и анализират някои неща. Връзката е много романтична, защото те споделят тези свои мисли и анализират ситуации заедно, подхвърлят си идеи, решават проблеми заедно. Много са забавни и никога не им е скучно.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...