.

Седмичен любовен хороскоп 17 - 23 май

Ето какво ви очаква през периода

Седмичен любовен хороскоп 17 - 23 май
Снимка: Pexels

Овен

 

Любовните отношения ще са сравнително спокойни, ако приемате събитията по-философски. Ако приятел/ката ви е ядосан/а и повиши тон съвсем не е задължително вие да отговорите по същия начин. Пробвайте с усмивка. Ефектът ще е мигновен, дълготраен и удовлетворителен.

 

Телец

 

Един от начините да изгоните скуката е да направите някаква промяна, забележима от пръв поглед. Например във външния си вид. Пробвайте нещо ново и наблюдавайте поведението на любимия човек. Може и да не одобри експеримента, но при всички случаи ще се впечатли от промяната.

 

Близнаци

 

Сигналите на любимия човек през тази седмица твърде често ще са неясни. За щастие, вие разполагате със силната си интуиция. Доверете й се. Ще ви подскаже правилната реакция в труден момент, независимо дали вече сте обвързани или все още търсите астралната си половинка.

 

Рак

 

Онова, което най-много ви вреди на моменти е прекалената неувереност и опасения да не изглеждате комично. Позволете на въображението да ви води и ще успеете да разгърнете истинския си чар. Предложете на приятел/ката си най-нестандартното романтично приключение и ще си осигурите незабравими преживявания.

 

Лъв

 

Любимият човек може за пореден път да подложи на обсъждане някои спорни въпроси. Реагирайте с типичното си Лъвско великодушие. Предложете му/й да даде решение и не говорете за предполагаемия ефект. Ако последствията оправдаят очакванията ви и не са особено благоприятни, оправете нещата без да мрънкате. Ще е по-въздействащо, отколкото си представяте.

 

Дева

 

Не разчитайте на случайността. Независимо дали сте във връзка или не, щастието ви е изцяло във вашите ръце. Покажете с поведението си, че нямате нищо против любимия човек или този, чието внимание се опитвате да спечелите, да разполага с лично време и че изпитвате към него/нея пълно доверие. Смела крачка, но ще се убедите, че си заслужава.

 

Везни

 

Настроението ви ще е доста нестабилно и ще сте по-раздразнителни от обикновено. Във ваш интерес е да се ориентирате към едно направление през тази седмица. Посветете времето си или на личните отношения, или на обичайните занимания. Опитате ли се да „седите на два стола едновременно“ със сигурност ще „паднете на земята“ или по-ясно казано, ще си създадете неприятности.

 

Скорпион

 

За вас е характерно да сте проницателни, но когато сте и прекалено чувствителни, ставате мнителни. Ако поведението на любимия човек предизвика съмнения не бързайте да го/я атакувате с обвинения и прояви на ревност. Реагирайте с усмивка, чувство за хумор и уважение. Той/тя сам/а ще ви разкрие тайната си и със сигурност ще се почувствате неудобно от подозренията си.

 

Стрелец

 

Както обвързаните, така и търсещите любовта през тази седмица ще попаднат в ситуации, в които се налага да отстояват принципите си. Направете го добронамерено и аргументирано. Скоростта, с която ще уеднаквите мненията ще ви подскаже до колко силни и взаимни са чувствата ви.

 

Козирог

 

Обърнете внимание на критичните забележки на любимия човек, дори да са ви неприятни. Помислете до колко са справедливи и защо той/тя ви казва истини, които е почти сигурно, че не искате да чуете. Дали пък, ако се съобразите и промените някои черти на поведението си няма да се почувствате по-добре?

 

Водолей

 

Подредете мислите и чувствата си така, че хем да се забавлявате, хем да се освободите от каквито и да било натрапчиви съмнения. Приемете, че през тази седмица сте като огледало, в което любимият човек вижда себе си. Ако сте усмихнати и той/тя ще се усмихва. Ако сте сърдити и намусени ще предизвикате същата реакция. Няма по-добър начин да осъзнаете, че държите ключа за вратата на сполуката.

 

Риби

 

Самият факт, че Юпитер, голямото Щастие, е вече във вашия знак, трябва да ви подскаже, че нищо не би могло да попречи на напредъка ви. Каквито и неясноти да е имало между вас и любимия човек, в състояние сте да ги преодолеете. Що се отнася до необвързаните, те трябва само да знаят какво търсят и със сигурност ще попаднат на желаната находка.

 

Хороскопът ви е изготвен от П. Георгиева


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...
pipina
преди 2 години
0
1
!
Отговори
lipsva mi liubimia mi goliam i prekrasen bliznak.obojavam go ,
pipina
преди 2 години
0
1
!
Отговори
4ak mi stava sme6no , hahhaa , kak 6te se polu4i hhaha
Страница 1 от 1