.

Седмичен любовен хороскоп 24-30 май

Ето какво ви очаква

Ивета Иванова
Седмичен любовен хороскоп 24-30 май
Снимка: Pexels

Овен

 

С изненадващо много въпроси ще се наложи да се справите. Силите ще ви стигнат, но времето – едва ли. Ако не искате любимия човек да се сърди заради отсъствието ви, то поканете го/я да правите нещата заедно. От отговорът ще разберете дали и колко ви обича.

 

Телец

 

Събитията ще са разнообразни и нееднозначни. Ще разполагате с достатъчно възможности да демонстрирате добрите си качества, но пък някои реакции ще разкрият и недостатъците ви. Ако той/тя ви приеме такива, каквито сте, значи връзката ви има бъдеще.

 

Близнаци

 

Опитайте се да преодолеете страховете, които са „препъни-камък“ в отношенията ви. Ако сте обвързани отдавна, направете първата крачка и поговорете за спорните въпроси. Ако пък връзката ви е съвсем нова, бъдете откровени и споделете какво очаквате. И в двата случая резултатът ще ви зарадва.

 

Рак

 

Не обсъждайте тревогите си с хора, които не са доказали, че можете да им имате доверие. В случай, че все още не сте попаднали на „подходящата партия“ не разчитайте да го/я намерите в седмицата на Лунното затъмнение. Ако пък сте обвързани и по някакви причини сте в конфликт с любимия човек, постарайте се да ги изясните още в първите няколко дни.

 

Лъв

 

Настроението ви ще е променливо и за вас ще е по-добре да ограничите контактите. Избягвайте дискусиите по спорни въпроси. Няма да стигнете до споразумение, но може да изречете думи, за които да съжалявате.

 

Дева

 

В началото на седмицата помислете за външния си вид. Съчетайте прословутата си скромност с малко външни ефекти. Отношението на околните ще ви подскаже, че сте с пъти по-магнетични от обикновено, без значение дали сте във връзка или не.

 

Везни

 

За уреждането на разни практически въпроси ще ви е нужно съдействие, но с личните проблеми задължително разчитайте само на себе си. Не залагайте на чужди съвети и не намесвайте външни участници в личния си живот. Ефектът от присъствието им ще е разрушителен.

 

Скорпион

 

За ситуациите, в които преди ви е помагала интуицията, сега разчитайте на разума. Наблюдавайте реакциите на половинката си и проявете съпричастност, дори да не ви е съвсем ясно какво се случва. Милото ви отношение ще му/й подскаже, че може напълно да ви се довери.

 

Стрелец

 

Лунното затъмнение във вашия знак ще се отрази на отношенията ви и то не по най-добрия начин. Ако ви връхлетят съмнения, мрачни мисли, не бързайте да ги споделяте. Колкото по-малко говорите за чувствата си, толкова по-малка е вероятността да навредите на връзката.

 

Козирог

 

Ако имате нужда от романтични емоции, опитайте се да синхронизирате практическите задължения с личните предпочитания. Както обвързаните, така и търсещите любовта трябва да се придържат към правилото, че за истински чувства са нужни двама души, които при това имат една цел.

 

Водолей

 

Ще ви е много полезно, ако поне за малко забравите за прекалената си услужливост и започнете да мислите мислете как да укрепите собствената си връзка, а не как да помогнете на приятелите да се справят с техните проблеми. През тази седмица не влагайте енергия в споделяне на опит с другарчетата си, а споделяйте повече време с любимия/мата си.

 

Риби

 

Поредица странни на пръв поглед съвпадения ще ви подскажат какви са били причините за прекратяване на предишна ви връзка. По-точно казано, ще ви дадат ясен сигнал кой умишлено ви е „подложил динена кора“ преди време. Единственото логично заключение е, че ако държите да запазите актуалната си любов, трябва своевременно да прекратите контактите с въпросния човек.

 

Хороскопът ви е изготвен от П. Георгиева


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...
pipina
преди 2 години
0
1
!
Отговори
takova surkovi6te e , 4e edva li me misli za prepuni kamuk v li4en plan .otdavna mu govoria , 4e suvsem li4no sum do nego.
Страница 1 от 1