.

5 зодии, които не се връщат при бившите

Вижте кои са те

Ивета Иванова
5 зодии, които не се връщат при бившите
Снимка: Pixabay

Някои хора се отдават на изкушението да се съберат с бивше гадже. Мислят, че то се е променило, че този път нещата могат да потръгнат, че любовта е по-силна от проблемите. Но други си вземат поука, не биха дали втори шанс и няма да се върнат при бившите. Ето кои са, според "Elite Daily".

 


Козирог

 

Не понасят глупости, не толерират губене на време и изпитване на едни и същи ядове, искат да са си полезни и животът им да върви добре. Затова, за тях да се съберат с човек, за когото знаят, че не е добър за тях, е загуба на време и енергия. Те са земни знаци, нямат нужда от нестабилност и не искат да повтарят грешки. Дори бившите да се опитват да си ги върнат и да играят игрички, Козирозите ще откажат.

 

Овен

 

Овните са много страстни и изпитват бурни емоции. Когато се влюбят, те обичат силно и истински. Но когато започнете да се карате с тях и има много конфликти, сякаш започва война. Те са инати, избухливи и когато чашата прелее, ще престанат да се занимават с вас. Няма да дават втори шансове и да се мъчат още. Омръзва им и си тръгват. Дори още да има сексуална химия и привличане, Овните няма да се съберат с бивши.

 

Лъв

 

Няма значение защо сте скъсали с Лъвовете. От значение е, че сте го направили или дори те да са поискали раздялата - все пак, вие сте успели да накърните егото им. А това е непоносимо за тях. Не го показват, но са много чувствителни, нищо че са смели и силни. Раздялата означава, че сте предали доверието им, и шом това е сторено - няма връщане назад. Няма как да се защитите и те да поискат да се съберете.

 

Дева

 

Да ви премахнат от живота си след раздяла и да не поддържат никакви отношения с вас е типично за Девите. Независимо каква е причината довела до раздялата, тези зодии смятат, че е нелогично да се събират с бивш и да опитват да оправят връзка, която вече е била развалена. Няма да губят време за това. Вече ви познават и искат да започнат отначало, да са полезни на себе си. Преживяват ви бързо и продължават.

 

Скорпион

 

Ако сте ядосали и предали Скорпионите, знаете, че те не си играят и не прощават лесно. Не само няма да се върнат при бивше гадже, но и няма да искат да го виждат. Интересното е, че те обвиняват и себе си за раздялата. Ще кажат и защо вие сте виновни за провалената връзка, определено, но тези зодии се ядосват и на себе си. Обвиняват се, че не са предвидили защо връзката ще се провали и не повтарят грешки.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...