.

4 зодии, които бягат от любовта

Вижте кои са те

Ивета Иванова
4 зодии, които бягат от любовта
Снимка: Pixabay

Да си влюбен е красиво, но може да бъде и много болезнено, когато любовта е несподелена или има някакви пречки пред връзката. Има някои зодии, които се страхуват да покажат уязвимата си страна и да се отдадат напълно на един човек - да му вярват във всеки момент и да споделят всичко с него. Ето кои зодии бягат от любовта, според "Times Of India".

 


Водолей

 

Те са свободни души и предпочитат да живеят сами, в своя собствен свят. Водолеите имат много идеи, каузи, за които се борят, не са традиционалисти и не вярват в брака. Действат по своите задачи, търсят справедливост, помагат на онеправдани, но не показват емоции и не искат да са чувствителни. Бягат от любовта и пълното отдаване. Могат да обичат истински някого, само ако чувстват много силна връзка с него.

 

Близнаци

 

Близнаците са гъвкави, подвижни, не стоят на едно място, мразят рутината. Затова им е трудно да създадат сериозна връзка и да се отдадат само на един човек. Те обичат приключенията, промяната, това да не знаят какво ще им се случи и какво предстои. Мразят някой да ги ограничава. Не вярват в сродните души и бягат в момента, в който усещат, че връзката вече не е забавна, а става монотонна.

 

Дева

 

Тези зодии бягат от любовта, защото се страхуват да не бъдат наранени. Сериозни и отговорни са, държат на семейството и всъщност са доста уязвими. Девите не искат да показват, че са чувствителни, искат да изглеждат силни и стабилни. Трудно се доверяват и бавно се отпускат пред половинката, защото са много предпазливи и ги е страх да не си изпатят. Търсят стабилност, а светът ги разочарова.

 

Козирог

 

При тях проблемът е, че са прекалено големи работохолици, преследват всяка своя цел и са много независими. Държат да са успешни, стабилни финансово, да сбъдат мечтите си, що се отнася до кариера и учене. Много са заети и нямат време за любов, както и достатъчно енергия. Вниманието им е само върху работата, училището и успеха. Така партньорът им се чувства пренебрегнат, сякаш винаги е на второ място.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...