.

Венера в Рак - какво чака зодиите?

Прогноза за периода

Ивета Иванова
Венера в Рак - какво чака зодиите?
Снимка: Pixabay

Планетата на любовта Венера премина във водния знак Рак на 2-и юни и ще остане там до 27-и юни. Това е отличен период, в който да прекараме време със семейството, да релаксираме, да се поглезим, да хапваме любимите храни и да се наслаждаваме на комфорта. Венера в Рак иска да направим връзките по-стабилни, да си позволим да сме уязвими и да обичаме. Ето какво чака зодиите, според американския "Cosmopolitan".

 


Овен

 

Ще се почувстват вкъщи най-накрая! Да прекарат времето, като разкрасят пространството, в което живеят, това ще им донесе положителни промени в живота и ще изпитат позитивни емоции. Нека домът стане тяхното убежище.

 

Телец

 

Комуникацията е по-сладка през този период. Добро време да се харесат на другите, те ще започнат да приемат и разбират идеите им. Нека споделят повече, отварянето към другите ще заздрави връзките им.

 

Близнаци

 

Парични въпроси ще излязат на повърхността. Но Венера в Рак им носи благоприятна енергия в този аспект. Сега е времето да кандидатстват за нова работа, да преследват кариера с по-висока заплата или да помолят да повишение.

 

Рак

 

Всичко се върти около тях сега. Нека се насладят на това, че околните ги ценят, ще получат много внимание и похвали. Може да си позволят да похарчат малко повече пари, за да се погрижат за себе си.

 

Лъв

 

Това е чудесен период за почивка, уединение и възстановяване. Нека Лъвовете си позволят да се поглезят и да се погрижат за психичното си здраве.

 

Дева

 

Страхотно време да се свържат с приятелите си и да им обърнат повече внимание. Може да отидат на почивка през някой уикенд с най-близките си, това много ще им помогне.

 

Везни

 

Ще са във вихъра си в професионалния живот. Наградите, които сега идват при тях, са напълно заслужени. Нека им се насладят подобаващо!

 

Скорпион

 

Ще успеят да видят, че наистина са разширили хоризонта си и това им носи ползи и награди. Чудесен период да се захванат с учене на нещо ново.

 

Стрелец

 

Това е добър период за тях да се вгледат в запасите си и да видят с какви средства разполагат. Това проучване ще им помогне да намерят финансова стабилност.

 

Козирог

 

Връзките им стават много романтични сега. Нека са по-отворени към това да получават любов и грижи, а не само те да се раздават. Заслужават това.

 

Водолей

 

В ежедневието им ще има някои промени. Може да започнат да експериментират с различни храни или да опитват да спят с поне час повече. Организмът им ще им е благодарен!

 

Риби

 

Чудесно време да се отдадат на проекти и идеи, които ги влекат и да заобичат себе си. Ще имат повече вдъхновение от обикновено и това ще ги направи по-лъчезарни.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...