.

3 двойки зодии, които много си подхождат

Между тях има голяма любов

Ивета Иванова
3 двойки зодии, които много си подхождат
Снимка: Pixabay

Тези двойки зодии просто са родени, за да бъдат заедно и да се направят щастливи. Между тях цари разбирателство, има огромна страст, любов и химия. Те се уважават и ще направят всичко един за друг. Вижте кои са, според "Pink Villa".

 


Овен и Водолей

 

Овните са много забавни, търсят приключения, обичат да излизат и да общуват. Харесва им да правят нови неща и знаят как да си изкарат добре. Приличат си с Водолеите, защото тези въздушни знаци са жадни за живот. Водолеите са смели, търсят вълнение и могат да превърнат всеки скучен ден в щастлив. Двете зодии се разбират много, изкарват си чудесно, споделят мнения, интереси и имат общи качества. Връзката межд тях е силна и продължителна.

 

Лъв и Стрелец

 

Не е тайна, че Лъвовете обичат себе си и често се поставят на първо място. Те знаят как да се наслаждават на живота и са много страстни, амбициозни и решителни. Стрелците са огнени знаци като тях, дружелюбни са, обичат да се забавляват, да ходят по партита, да се поглезят. С Лъвовете ходят по еднакви събития, радват се на едни и същи неща и се разбират много. Обичат заедно да разпускат, да ходят на пътешествия, да изследват света. Много им харесва да са в компанията на другия.

 


Телец и Дева

 

Земните Телци са практични, отдадени на принципите, семейството и работата си и са здраво стъпили на земята. Наслаждават се на лукса, но знаят кога да спрат и да спестят пари, да поемат отговорност. Девите също са земни знаци, перфекционисти са и държат да имат успехи в работата и да се грижат за семейството. Те са искрени и си служат с логиката. Двете зодии си приличат, защото са сериозни, отговорни, ценят честността, имат достойнство. Разбират се и много се уважават един друг.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...
pipina
преди 2 години
0
1
!
Отговори
ne znaia . ne sum oburnala vnimanie
Страница 1 от 1