.

Седмичен любовен хороскоп 7-13 юни

Ето какво ви очаква през периода

Ивета Иванова
Седмичен любовен хороскоп 7-13 юни
Снимка: БГНЕС

Овен

 

Настроението ви ще е твърде нестабилно и ще се отрази зле на отношенията от всякакъв характер и на любовните в частност. Може да ви връхлетят спомени за стари разправии, размяна на „любезности“. Не ги обсъждайте, ако не искате да вкарате връзката си в „задънена улица“.

 

Телец

 

Въздържайте се от сериозни разговори, свързани с личните отношения през първите няколко дни от седмицата. След това можете да говорите за чувствата си свободно и искрено. Дори да изразите недоволство, любимият човек ще го приеме благосклонно.

 

Близнаци

 

Моментът не е подходящ за започване на нова връзка. По-добре се заемете с подреждане на желанията и си осигурете подкрепа за постигането им. Проявете предпазливост, не е изключено да попаднете в примката на грозна интрига.

 

Рак

 

Не си губете времето с хора, към които нямате никакво отношение. Ако любимият човек отлага или отклонява поканите ви за среща, приемете поведението му/й спокойно. След Слънчевото затъмнение обстановката ще се разведри.

 

Лъв

 

Желанието ви да блеснете, да изпъкнете, да привлечете вниманието е присъщо, подсъзнателно и доста често – неудържимо. Преди и по време на Слънчевото затъмнение е за предпочитане да общувате с колкото е възможно по-малко хора. Отсъствието ви ще създаде впечатление за тайнственост и повиши интереса към вас.

 

Дева

 

Ще ви е нужна не само издръжливост, но и предпазливост през тази седмица. Първото е, за да приемете спокойно емоционалните изблици на близките си и най-вече на любимия човек. Второто, за да избегнете запознанствата с хора, които се стремят да получат благоволението ви с меркантилна цел.

 

Везни

 

Поведението на любимия човек може да ви изненада, да предизвика съмнения. Не бързайте да изпадате в униние. По време на Слънчево затъмнение в отношенията се появяват различни неясноти. Организирайте си разходка сред природата с него/нея в края на седмицата и ще разберете, че опасенията ви са били неоснователни.

 

Скорпион

 

Подсъзнателната ви ревност обикновено ви подтиква към пристъпи на враждебност. Не подлагайте връзката си на изпитание. Любовта изисква и жертви, и искреност. Ако пожертвате самолюбието си, макар и за кратко, и разговаряте искрено с любимия човек, със сигурност няма да съжалявате.

 

Стрелец

 

На пук на всичко и на всички настроението ви през тази седмица ще е ведро и оптимистично. Помислете как да „заразите“ с него приятел/ката си и се заемете старателно с не леката, но благородна задача. Ще се изненадате от скоростта, с която връзката ви ще промени характера си.

 

Козирог

 

Реагирайте с усмивка и чувство за хумор на всички забележки и претенции на половинката си особено в дните преди Слънчевото затъмнение. Бъдете готови на отстъпки, които всъщност ще се окажат съвсем временни. След като дадете ясен сигнал, че неговото/нейното мнение и важно за вас, ще установите, че позициите ви са много по-стабилни от преди.

 

Водолей

 

Ако отношенията ви са в криза, помислете обективно какво ви пречи, коя е причината, „слагаща прът в колелата“ на истинската любов. Опитайте да я откриете самостоятелно, не разчитайте на чужди съвети. Може би очаквате от него/нея повече, отколкото може (или иска) да ви даде и е време да помислите дали пътя, който се готвите да извървите, е наистина общ.

 

Риби

 

Рецептата за преодоляване на любовните спорове през тази седмица е лесна: правете онова, което ви харесва и ви доставя удоволствие, но в дните след Слънчевото затъмнение. Не очаквайте одобрение за постъпките си, а внимателно наблюдавайте реакциите на половинката. Само така ще разберете истинските му/й мисли и желания и ще спасите връзката от разрушителни и най-вече неистински емоции, които обикновено са съпроводени с не по-малко пагубни разговори.

 

Хороскопът ви е изготвен от П. Георгиева


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...