.

Седмичен любовен хороскоп 14 - 20 юни

Ето какво ви очаква в любовта

Седмичен любовен хороскоп 14 - 20 юни
Снимка: Pexels

Овен

 

Романтиката ще ви следва по петите тази седмица. Самотните сърца почти ежедневно ще са под обстрела на огнени погледи, изпращани от интригуващи и привлекателни обекти. Дали ще дарят любовта си на някого е рано да се каже, но сърдечни трепети със сигурност ще има. Що се отнася до обвързаните, препоръката към тях е: не лишавайте любимия човек от внимание.

 

Телец

 

Началото на седмицата ще е скучно, монотонно и много далеч от представите ви за добре прекарано време. След сряда, обаче, Амур безжалостно ще ви атакува със стреличките си. Ако вече сте намерили „подходящата партия“, значи е време за пореден път да докажете чувствата си убедително. За търсещите любовта ще остане единствената задача да я разпознаят сред многобройните пресичащи пътя им варианти.

 

Близнаци

 

Не смесвайте приятелските връзки с любовни. Направите ли го, нито приятелството ще е искрено, нито любовта – чистосърдечна. С дълбоки, зашеметяващи и незабравими любовни преживявания ще са изпълнени дните четвъртък и неделя.

 

Рак

 

Време е да изненадате приятел/ката си по някакъв начин, да освежите отношенията, ако от години сте заедно. Няма да съжалявате, ако разрешите на въображението да ви води, независимо дали вече сте обвързани или не. Покажете на какво сте способни и ще обърнете всички погледи към себе си.

 

Лъв

 

Марс е вече във вашия знак и най-подходящата тактика в такъв момент е да оставите инициативата в ръцете на любимия човек или на онзи, който се опитва да се сближи с вас. Който е във връзка ще преодолее разногласията, а който не е – ще преживее неописуеми изненади.

 

Дева

 

Ще минимизирате както личните, така и обществените си проблеми, ако разпределите правилно приоритетите, а съответно и времето, с което разполагате. Така ще изпитате удоволствие и от работата си, и от приятелството, и не на последно място от любовта, която ще ви „намига“ на всяка крачка.

 

Везни

 

Избягвайте разговорите, целящи изясняване на лични и още по-малко любовни отношения през втората половина от седмицата. Каквото и да се случи, приемете го като „тема за размисъл“. Анализирате детайлите, когато обстановката се успокои. Със сигурност ще ви подскажат важни заключения.

 

Скорпион

 

Емоциите през тази седмица ще са толкова много, че даже динамични хора като вас може да усетят изтощение. Независимо дали сте във връзка или не, общувайте така, че да избегнете възможността за конфликти. Дайте възможност да околните да видят най-добрите ви страни.

 

Стрелец

 

Не пренебрегвайте желанието на някои хора от обичайното ви обкръжение да се сближат с вас. Ако искате да се срещнете очи в очи с любовта през тази седмица, ще е добре да сте по-активни от обикновено. Имайте пред вид, обаче, че „активни“ не означава „бъбриви“ и не е желателно да давате гласност на чувствата си.

 

Козирог

 

Обстоятелствата ще са благоприятни за уреждане на всякакви въпроси от личен характер още в началото на седмицата. Каквито и спорове да сте имали с любимия човек ще успеете да ги изгладите в спокоен и изпълнен с нежни чувства разговор. Връзката ви ще промени първоначалния си облик.

 

Водолей

 

Излъчването ви е силно, привлекателни сте и, ако сте си поставили за цел да спечелите нечие конкретно благоразположение, със сигурност ще успеете. Ако, обаче, не искате успехът ви да е кратък и крехък, то въздържайте се от прекалено откровени и прекалено екстравагантни коментари, които биха могли да отблъснат обекта на чувствата ви.

 

Риби

 

Разположението на планетите подсказва, че ще сте доста по-сантиментални, но и по-доверчиви през тази седмица. Проявете предпазливост спрямо хора, които познавате от скоро, но упорито се опитват да ви завъртят във вихрушката на нова любовна авантюра. Може да се окаже измама или опит за манипулация. Последствията, дори и да не са фатални, все пак ще са повод за разочарование.

 

Хороскопът ви е изготвен от П. Георгиева


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...