.

3 зодии, които излизат с по-млади от тях хора

Ето кои са те

Ивета Иванова
3 зодии, които излизат с по-млади от тях хора
Снимка: Pexels

Някои хора предпочитат да се срещат с по-възрастни, защото смятат, че мъжете и жените, които са по-големи от тях, са по-стабилни, мъдри и са здраво стъпили на земята. Но други харесват излизането с по-млади от тях хора, защото така усещат повече тръпка и безгрижност, искат приключения и забавления. Вижте кои са те, според "Pure Wow".

 


Близнаци

 

Често се казват, че те се държат детински, много лъчезарни, игриви и палави са. Затова те искат партньор със същия млад дух и им е по-лесно да излизат с по-млади хора, за да са във вихъра си. Много техни връстници вече мислят за по-сериозни неща, задомяват се, отдават се на работа и отговорности, но Близнаците искат да живеят за мига и търсят вълнение постоянно. Като въздушни знаци, те са по-безотговорни и обичат да празнуват, да ходят по купони, дори вече да са възрастни. Разсейват се бързо и имат нужда от половинка, която няма да се сърди, че са пропуснали среща, сменят темата или не говорят за бъдещето.

 

Лъв

 

Лъвовете са горделиви и лоялни, но също предпочитат да излизат с млади хора. На тях им носи най-много радост, когато някой ги обожава, глези и не им налага правила. Харесва им, че по-младият човек се възхищава на тяхната зрялост, на постиженията им и ги хвали. А и те не искат да загубят своята независимост, искат да ходят по събития и купони, без да дават обяснения и да общуват свободно. Лъвовете искат да се доказват, да смайват другите, затова им е лесно, когато са с някой по-малък от тях и му разказват за исторически събития, за изкуство или му показват как да готви.

 

Стрелец

 

Много свободолюбиви хора, които мразят ограниченията и правилата. Излизат с по-малки от тях хора просто защото почти никога не са готови за сериозна връзка и не мислят да се задомят. Те искат да пътуват, да опознават различни култури, да опитат от всичко, да ходят на приключения, да се запознават с нови хора. Това би подразнило партньора в сериозна и стабилна връзка. Трябва им някой, който да ги следва и да има същата жажда за приключения и тръпка. Стрелците са много забавни, не прибързват с обвързването, спонтанни са. Искат партньор, който няма да спи цяла нощ, за да обикаля по клубове и паркове с тях.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...