.

Седмичен любовен хороскоп 26 юли - 1 август

Ето какво ви очаква в любовта

Седмичен любовен хороскоп 26 юли - 1 август
Снимка: Pixabay

Овен

 

Настроението ви ще е нестабилно, а причините ще си останат неясни дори за самите вас. Не мислете за бъдещето, а живейте „тук и сега“. И, като си знаете колко сте импулсивни, опитайте се да не провеждате разговори, целящи изясняване на отношенията или коментиране действията на любимия човек. Със сигурност ще „настъпите мотиката от погрешната страна“.

 

Телец

 

През първите няколко дни не се надявайте на необичайни преживявания. Обстановката ще е спокойна, часовете в компанията на приятел/ката ви – монотонни… изобщо, нищо запомнящо се, вълнуващо и романтично. Олимпийското ви търпение и умение да приемате фактите такива, каквито са, гарантират че връзката ви не е в кризисен период. В края на седмицата той/тя ще ви изненада приятно и отношенията отново ще са наситени с положителни емоции.

 

Близнаци

 

Покатерени на крилете на собствените си желания (или мечти ако така ви е по-приятно да ги наричате) най-вероятно няма да забележите, че половинката ви се опитва да се справи с някакви затруднения, че е угрижен/а, затворен/а и прекалено мълчалив/а. Излезте от скафандъра на егоизма и се осъзнайте своевременно, за да не полетите в „пропастта на отчуждението“, от която се излиза трудно. Ще получите искрена обич в замяна на показаната съпричастност.

 

Рак

 

Прекалената ви взискателност, която понякога си е почти проява на неоснователни капризи, е един от факторите, помрачаващ отношенията ви. Подобни „критични“ пристъпи ви обземат, когато сте в компанията на любимия човек прекалено дълго. Обхване ли ви желанието да му/й правите забележки, значи трябва да разредите срещите. Направете нещо самостоятелно. Организирайте си разходка с обичайните приятели. Занимавайте се с любимия си спорт, изкуство, хоби докато установите, че дребните пропуски на половинката изобщо не ви дразнят.

 

Лъв

 

След като Венера напусна вашия знак отношенията ви ще са изключително спокойни, но лошото е, че вие не сте любители на спокойствието, а на приключенията. Започнете ли да скучаете, започвате да се оглеждате с ловна страст около себе си и да мислите, ако не за нова любовна връзка, то поне за мимолетен флирт. Защо не си позволите малко „котешка почивка“, гарнирана с комплиментите на обожателите ви? Бъдете сигурни, в края на седмицата търпението ви ще бъде възнаградено с вълнуваща авантюра.

 

Дева

 

Предстои обрат в отношенията ви. Поводът може да е случайна среща, съобщение, телефонно обаждане, но причината ще е съвсем друга. Ще намерите сили да „затворите старата страница и да отворите нова“. Неочаквано дори за самите себе си, ще го направите без съжаление, без съмнение и без чувство за вина. Даже напротив! Ще се почувствате пълноценни, свободни, а поведението на околните ще ви покаже, че сте не само привлекателни, но и търсени.

 

Везни

 

Едно от сериозните ви затруднения е да взимате самостоятелни решения. Поведението на любимия човек на моменти може да е нееднозначно и объркващо, да ви вкарва в размисъл и да ви е трудно да прецените как да реагирате. Не се измъчвайте излишно. Излезте от затворения кръг на собствените си съмнения, където се въртите като катерица в колело и само се изтощавате психически. Животът съвсем се е толкова сложен, колкото понякога си го представяте и винаги има „утре“.

 

Скорпион

 

Ще прозрете една невероятна и малко стресираща истина през тази седмица, а именно, че сексът не е определящ и не е най-съществен за една връзка. Ще ви го подскаже жест или изказване на любимия човек. Ще ви накара да се замислите, да потърсите отговорите на поредица въпроси. Ако осъзнаете, че въпросът: „какво очаква от мен, освен секс?“ е по-важен от: „защо не иска секс?“ със сигурност ще намерите правилната посока.

 

Стрелец

 

Експериментаторският ви и авантюристичен дух през тази седмица ще бъде напълно удовлетворен. Ще попаднете на интригуваща личност, за кратко време ще се завъртите във вихъра на бурни емоции, при това без да изпитвате ни най-малко угризение на съвестта, че поддържате две връзки едновременно. В края на седмицата ще решите коя от двете връзки ви подхожда повече и коя трябва да прекратите. Проявете сдържаност и съобщете за раздялата по начин, който не би засегнал самочувствието на потърпевшия.

 

Козирог

 

В орбитата ви ще се появи почитател/ка, който недвусмислено ще покаже желание за сближаване. Усещането ще погъделичка самочувствието и егото ви. Невинната закачка ще разнообрази ежедневието, а дали да задълбочите връзката или не, ще решите след време. На вас стабилност не ви липсва, ежедневието ви е достатъчно стабилно, но що се отнася до вълнуващите емоции, те наистина понякога са ви в дефицит. Насладете се на момента и се придържайте към тенденцията на събитията. Те ще ви подскажат печелившата тактика.

 

Водолей

 

Прекалената импулсивност, а не рядко и твърде фамилиарна искреност, разкриваща интимни житейски подробности, обикновено не само ви пречи, ами създава сериозни противоречия между вас и любимите ви хора. Овладейте желанието да споделяте преживяванията си. Преди да кажете каквото и да било, помислете как самите вие бихте реагирали на подобно изказване. Ако сега избегнете конфликтите и не стигнете до раздяла, значи бъдещето на връзката ви на този етап не е застрашено от нищо.

 

Риби

 

Очакванията ви от него/нея понякога са прекалено високи и, ако не получите вниманието, на което сте сигурни, че заслужавате, ставате мнителни. Не си внушавайте несъществуващи грехове. Може би приятел/ката ви е зает/а с нещо по-важно от това да доказва непрекъснато чувствата си и да потвърждава уникалността ви. Опитайте се да разберете с какво е ангажирано вниманието му/й. Може да се окаже, че интересът ви е общ и е прекрасен повод да сте по-дълго време заедно.

 

Хороскопът ви е изготвен от П. Георгиева


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...
pipinana
преди 2 години
0
1
!
Отговори
ne znaia . obojavam moia mil goliam puh4o -bliznak , bez kogoto ne moga.no toi e tvurde dale4 ot men ....prosto go 4akam vuv vremeto koga 6te preceni 4e iska da sme zaedno realno a ne v neta.
Страница 1 от 1