.

Седмичен любовен хороскоп 2-8 август

Ето какво ви очаква в любовта

Ивета Иванова
Седмичен любовен хороскоп 2-8 август
Снимка: Pixabay

Овен

 

Няма предпоставки за стресови ситуации, освен ако самите вие не ги създадете, опитвайки да разнообразите ежедневието по оригинален начин. Въздържайте се от резки изказвания и кардинални решения. Грешните ходове може да не предизвикат незабавно прекратяване на връзката, но със сигурност ще я помрачат.

 

Телец

 

Умението ви да поддържате романтичното настроение без да изразявате бурно емоциите си ще е изключително полезно през тази седмица. Ако имате желание да промените някои елементи на връзката, сега е моментът да го направите. Убедителни сте и бързо ще склоните любимия човек, че новото ще хареса и на двама ви.

 

Близнаци

 

Не споделяйте и не обсъждайте вълненията си с обичайните ежедневни приятели. Избягвайте шумните компании и среднощните купони. Вместо да ви зарадват по-скоро ще ви развалят настроението. Подскажете на любимия човек с поведението си, че искате да сте само с него/нея и го/я оставете да се досети за останалите ви желания.

 

Рак

 

Любовният ураган ще ви потопи изцяло в недрата си. Предстоят запознанства с нови хора, но не смесвайте дружеските с романтичните интереси. През втората половина на седмицата ще ви атакуват с настоятелно предложение за връзка. Не бързайте да приемате предизвикателството.

 

Лъв

 

Ако искате да постигнете целите си, първо трябва да ги формулирате правилно. Обсъдете ги с любимия човек, дори да ви изглеждат ексцентрични. За ваша изненада, той/тя не само ще ги одобри, но и ще се ентусиазира, стимулирайки ви да действате с размах.

 

Дева

 

Спокоен период, в който можете да се отдадете на личните си предпочитания. Нова личност ще започне да гравитира в орбитата ви, обещавайки вълнуващ любовен роман. Поразпитайте общите си познати до колко може да му/й се вярва, преди да ви е омагьосал/а с твърдението си, че сте център на Вселената.

 

Везни

 

Обстановката ще е предвидима, а интуицията ви ще е по-силна от обикновено. Горещо предложение за нова романтична връзка няма толкова да ви изненада, колкото ще ви вкара в размисли. От една страна ще ви е любопитно да проверите до колко уверенията за „вечна“ любов са истина, но от друга няма да сте сигурни дали си заслужава риска.

 

Скорпион

 

Прекалената ви искреност на моменти се превръща в липса на такт. В стремежа си да „подобрите“ характера на любимия човек, правите забележки по начин, който може да го/я наскърби. Ако прекалите и ви обърнат гръб, не търсете причините извън себе си.

 

Стрелец

 

Преценявайте внимателно темите на разговор, които бихте желали да обсъдите с половинката. Не говорете само за себе си и личните ви вълнения. Той/тя ще се почувства пренебрегнат/а и най-вероятно ще потърси утешение в чужди прегръдки.

 

Козирог

 

Не сте от хората, които обичат „двойната игра“ в любовните отношения, но пристъпите на ревност може да принудят половинката ви уж на шега да „кръшне“, за да имате поне повод за съмнения. Не поставяйте чувствата на любимия човек на изпитание, за да не влезете в ролята на тъпия ъгъл в любовния триъгълник.

 

Водолей

 

Сигурно сте чували, че мъжете обичат с очите, а жените – с ушите. Не лишавайте половинката си от внимание и го покажете така, че да усети любовта ви достатъчно въздействащо.

 

Риби

 

Не позволявайте външна намеса във връзката ви. Ако някой непрекъснато се опитва да ви дава „полезни“ съвети или пък да ви натрапва „добронамереното“ си мнение за приятел/ката ви, игнорирайте го своевременно. Взимайте решенията си самостоятелно и ръководени само от личните си убеждения.

 

Хороскопът ви е изготвен от П. Георгиева


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...