.

Седмичен любовен хороскоп 16-22 август

Ето какво ви очаква в любовта през седмицата

Ивета Иванова
Седмичен любовен хороскоп 16-22 август
Снимка: Pexels

Овен

 

Да сте откровени е прекрасно, стига да не прекалите и да не превърнете откровеността в поток от груби забележки. Поривът „каквото ми е на сърцето, това ми е и на устата“ може да ви подтикне към признания или обвинения, които да не се харесат на любимия човек. Усетите ли, че сте „нагазили лука“, намерете подходящ начин за помирение, при това без навредите на самоуважението си.

 

Телец

 

Събитията ще са предвидими и в рамките на обичайното. Вас може да ви налегне лек мързел и нежелание да проявите инициатива, половинката ви пък направо да „се движи по течението“. Скуката да се настани помежду ви и да развали любовната идилия. Спомнете си мъдрото твърдение, че човек каквото не си направи сам и Господ не може да му го направи и последвайте въображението си. Кратък излет сред природата или дори импровизирано забавление, предпочитано и от двамата, ще разведри обстановката.

 

Близнаци

 

Августовските жеги ще събудят приключенския ви дух. Мисълта за мимолетен флирт или дори за „мъничка“ изневяра никак няма да ви е чужда. Преди да сте „стъпили на криво“, споделете изкушаващата мисъл с приятел/ките си и внимателно изслушайте разказите за опита им. Почти сигурно е, че ще ви разколебаят.

 

Рак

 

Романтичните преживявания напълно ще отговорят на предпочитанията ви. Той/тя ще е съгласен/а да се съобразява с „правилата на играта“, които вие диктувате. Ако не прекалите с претенциите и търсите начин за съчетаване на желанията, то в края на седмицата е вероятно да ви изненадат с най-странното, но и оригинално любовно обяснение.

 

Лъв

 

Магнетични сте и, искате или не, непрекъснато ще сте „в центъра на Вселената“. Дамите ще се наслаждават на комплименти, а пред мъжката половина на човечеството, т.е. на зодията Лъв, няма да има „затворени врати“. И за едните, и за другите, обаче е добре да знаят, че не бива да злоупотребяват с вниманието, което им се оказва. А да замислят отмъщение на някой, който ги е ядосал, ще си е направо вредно.

 

Дева

 

Събитията ще са разнообразни и зареждащи с добро настроение. Ще забравите неприятните случки от миналото, които са ви натъжавали или карали да се чувствате самотни. Ако към момента не сте във връзка, е много вероятно да попаднете на подходящия човек и да започнете заедно да правите планове за бъдещето. Наслаждавайте се на радостните мигове, но без да губите представа за реалността, за да не повторите старите грешки.

 

Везни

 

След навлизането на Венера във вашия знак романтиката ще превземе мислите и чувствата ви изцяло. Ще сте много по-решителни и самоуверени в стремежа си да докажете на какво сте способни. Ще намерите начин да изгладите съществуващите противоречия и да разпалите още по-силно огъня в сърцето на любимия човек. Връзката ви ще е по-устойчива, ако и двамата се съгласите, че е добра идея да разполагате и с лично пространство.

 

Скорпион

 

Началото на седмицата ще е спокойно, но след сряда поредица лични проблеми ще ви направят по-раздразнителни и нетърпеливи. Във ваш интерес е в този момент да намалите преките контакти с любимия човек. Ограничете се до телефонни разговори и чат, колкото да поддържате тонуса на връзката. Е, може да се чувствате малко самотни, но пък със сигурност ще си спестите разправии, които биха могли да предизвикат съмнения, та дори и раздяла.

 

Стрелец

 

Проявете съпричастност към проблемите на любимия човек, но не се заемайте да му/й ги решавате. Правете само онова, за което ви помоли или, дори ако установите, че той/тя не желае да се виждате за известно време, реагирайте без излишни емоции. До края на седмицата „вятърът на промяната“ ще разкъса „облакът на грижите“ и любовта отново ще ви подслони под стряхата си.

 

Козирог

 

Две грешки не бива да допускате през тази седмица: да налагате мнението си непрекъснато и за всичко и да обсъждате с любимия човек грижи, отнасящи се до финансите ви. Както лидерските ви прояви, така и паричните тревоги ще помрачат романтичното настроение и ще вкарат във връзката ви сивия нюанс на скуката. Ще ви е нужно много време, за да се освободите от него, така че по-добре не допускайте да се „промъква“ помежду ви.

 

Водолей

 

Прекалено силни ще са емоциите ви от всякакъв характер. Ще сте по-ревниви, по-раздразнителни, но и по-сантиментални. Желанието ви да сте непрекъснато с любимия човек ще е по-силно от обикновено и дори минутка закъснение или необходимост да спрете разговора ще ви хвърля в дълбока паника. Не се отказвайте от компанията на обичайните си приятели или от покана за среща с личност от миналото. Разнообразието ще ви се отрази вдъхновяващо.

 

Риби

 

Вие умеете да създавате около себе си удобна и уютна обстановка и през тази седмица ще разберете колко е ценно това ви качество. Любимият човек ще излъчва силна тревога, но ще предпочита да не я обсъжда, а да се справи самостоятелно. Нищо няма да се изисква от вас, освен очарователната ви и успокояваща усмивка. След като „бурята отмине“ и той/тя най-после сподели какви са били неприятностите, ще осъзнаете, че околните имат още много да се учат от вас.

 

Хороскопът ви е изготвен от П. Георгиева


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...
pipinana
преди 2 години
0
1
!
Отговори
mmm daaaa... izvinenia. iavno ne sum prava kato sum otkrovena. molia za izvinenia. nadiavam se da ne se tursi licemerie v otno6eniata , za da e po- priatno.
Страница 1 от 1