.

Венера в Скорпион - какво чака зодиите?

Вижте прогноза за периода

Ивета Иванова
Венера в Скорпион - какво чака зодиите?
Снимка: Pixabay

Планетата на любовта и красотата Венера е в знака на мистичния, страстен и потаен Скорпион от 10-и септември до 7-и октомври. Това означава, че ни очакват по-интензивни емоции, дълбоки чувства, малко напрежение, но и много страст и вълнения. Скорпионът приема любовта и връзките много сериозно, ще има доста романтика, време за половинката, както и флиртове за необвръзаните. Ето какво ви чака, според "The Scribe".

 

Овен

 

Венера в Скорпион ще ги накара да се потопят дълбоко в чувства, да помислят за емоционалните връзки с хората около тях. Ще са по-привързани към близки и партньора и ще се нуждаят от любов. Дори е възможно да се молят за любов и внимание, което малко ще ги засрами, но ще се отдадат на емоциите.

 

Телец

 

Заради събитието, ще привличат почитатели и ухажори, където и да са. Стават по-мистериозни, истински флиртаджии и много съблазнителни. Да се наслаждават на това, но да не се обсебват прекалено много от вниманието, което получават. Нека изиграят картите си добре и може да намерят сродната душа.

 

Близнаци

 

При тях събитието ще донесе чудеса не толкова в любовния живот, колкото в кариерата. На Близнаците ще им е по-лесно да се концентрират над задачите и отговорностите си, да вършат работа. Ще правят проучвания и разследвания. Може да прехвърчат искри между тях и някой колега.

 

Рак

 

Раците стават по-уверени и с по-голямо самочувствие, благодарение на Венера в Скорпион. Ще привличат вниманието, ще имат много ухажори и ще се почувстват важни и популярни. Така ще станат по-приятелски настроени и уверени в себе си. Колкото по-положително настроени са, толкова повече фенове и нови приятели ще привличат към себе си.

 

Лъв

 

Тези зодии ще се радват на повече романтични вечери с половинката, срещи за кафе и релаксиране в дома вечер. Просто искат да гледат някой интересен филм, да хапват с гаджето и да си почиват - точно това и трябва да направят. Сега са по-чувствителни и е по-добре да стоят далеч от тълпите и да посветят време на себе си.

 


Дева

 

За разлика от Лъвовете, Девите пък ще се запознават с много нови хора и ще искат да излизат и общуват. Вече им е скучно да са само с хората, които познават цял живот и може да използват някои приложения за запознанства, за да се срещнат с нови хора. И този път ще имат късмет, ще се запознават с хора, които са готови за връзка и споделят.

 

Везни

 

Транзитът им носи ползи. Везните ще се вслушат в себе си и ще разберат какво искат, какви са желанията им. Сега Вселената им позволява да станат по-алчни, за да им е комфортно. Трябва да обърнат внимание на себе си. Да отделят време, за да разберат какво харесват и какво ги кара да се чувстват добре.

 

Скорпион

 

Венера е в техния знак и просто ще се къпят в блясък и положителни вибрации. Планетата на любовта и удоволствията ги прави изключително чаровни, магнетични и неустоими за всеки, който ги наблюдава. Ще имат много ухажори, ще се радват на внимание, романтика, изненади. За следващите няколко седмици са като звезди и всички им се възхищават.

 

Стрелец

 

Емоционален период за тях. Емпатията и креативността ги завладяват, както и копнежът да намерят сродна душа. Може в периода да се почувстват малко самотни и изолирани, да страдат, защото любовта им е несподелена и тъжат по някого. Но имат богато въображение и това ще ги успокои.

 

Козирог

 

Период, в който ще ценят приятели и познати и ще прекарват много време с тях. Чакат ги весели събирания с компании и именно така могат да намерят своята половинка. Ще търсят човек, който е приятелски настроен и има подобни цели като тях. Ако не е така, човекът няма да им се стори толкова чаровен.

 

Водолей

 

Фигурите, които притежават власт и авторитет, ще им се струват много привлекателни, но трябва да внимават. Някои хора (например, родителите им) може да не одобрят това, че харесват по-възрастни личности. Зрелостта и мъдростта на тази личност се струва неустоима на Водолеите.

 

Риби

 

Венера в Скорпион ги кара да търсят хора, които имат различен бекграунд от тях. Те искат да общуват с интересни хора, с които да водят дълбоки разговори и понякога така се заблуждават, че са открили сродна душа. Трябва да помислят дали наистина е така. Но тези зодии ще са в добро настроение.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...