.

Седмичен любовен хороскоп 20-26 септември

Ето какво ви очаква в любовта

Ивета Иванова
Седмичен любовен хороскоп 20-26 септември
Снимка: Pexels

Овен

 

Ще промените отношението си към човек, когото познавате отдавна. Ще установите, че не сте го/я оценявали достатъчно високо. Ще ви направи впечатление, че се отнася към вас с изключителна грижа и внимание, което едновременно ще ви изненада и зарадва. В края на седмицата не е изключено да си организирате кратко пътуване заедно.

 

Телец

 

В началото на седмицата настроението ви ще е нестабилно. Постарайте се да избегнете конфликтните ситуации. Ако усещате, че сте необичайно раздразнителни, разредете срещите с половинката си. След пълнолунието ще получите интригуващо и едновременно с това загадъчно съобщение, свързано с личност от противоположния пол, което рязко ще повиши настроението ви.

 

Близнаци

 

Поведението на любимия човек ще ви подскаже, че имате нужда от промяна. Ако той/тя непрекъснато ви се противопоставя, създава нещо като „буря в чаша вода“, сърди се за щяло и не щяло и ви разваля настроението, може би е време да прекратите агонията. Причината, която би ви разубедила от подобно решение е необходимостта да уреждате общи финансови или материални въпроси.

 

Рак

 

Времето, прекарано с любимия човек, по-скоро ще ви натъжи, отколкото да ви зарадва. Разговорите ще са скучни, а той/тя няма да ви обръща достатъчно внимание, ще реагира с безразличие на интересите ви и изобщо… ще ви накара да се замислите дали не е за предпочитане да сте с приятелите си, отколкото с него/нея. Вместо да се чудите, експериментирайте и направете точно това. Отклонете поканите за срещи, сменете компанията и наблюдавайте ефекта.

 

Лъв

 

Разговорите с половинката ще са твърде странни. Той/тя почти непрекъснато ще ви занимава с проблемите си. Ще ви е досадно, но се постарайте да приемете оплакванията му/й снизходително. В деня на пълнолунието е вероятно да ви потърси стар/а познат/а. Съгласете се на среща, забавлявайте се, но се постарайте да запазите преживяването си в тайна. Няма смисъл да утежнявате и без това напрегнатата обстановка.

 

Дева

 

Почти сигурно е, че през тази седмица ще попаднете „между чука и наковалнята“, между този, с когото сте във връзка в момента и този, който настоятелно се опитва да завърже отношения с вас. Или пък, ако все още нямате стабилен/а приятел/ка, ще ви объркат любовните сигнали на няколко души. Изборът ще е труден. Преценете всички „за“ и „против“ и, ако действително имате намерение да дадете окончателен отговор, то направете го в края на седмицата. Тогава ще се сетите за вариант, при който „и вълкът да е сит, и агнето - цяло“.

 

Везни

 

В началото на седмицата може да сте доста разсеяни, но след като Слънцето навлезе във вашия знак ще сте доста по-наблюдателни и аналитични. Ще ви направи впечатление, че половинката ви се държи по-хладно от обикновено, че води дълги телефонни разговори незнайно с кого. Вземете инициативата в свои ръце, реагирайте незабавно и решително. Разговорът може да се окаже труден и с непредвидими последствия, но ако сте сигурни какво искате, няма начин да не го постигнете.

 

Скорпион

 

Типичните за вас проницателност и любопитство през тази седмица може да ви подтикнат към необичайни действия. Не е изключено да ви хрумне, че трябва да опознаете приятел/ката си по-задълбочено, да го/я поставите в екстремни условия, за да видите как ще реагира и да решите на какъв етап е връзката ви. Интересна идея, но рискована и, понеже никой не би могъл да ви разубеди, то направете каквото сте намислили. Резултатът силно ще ви изненада.

 

Стрелец

 

Свободолюбивият ви дух е готов да се занимава с всичко друго, само не и с обсъждане на сериозни въпроси, поддържане на сериозни отношения, взимане на отговорни решения. Имате нужда от разнообразни преживявания, с които да преборите скуката. Не лош вариант е да отидете на кино, на концерт, да си организирате кратко пътуване без ничие присъствие. Направете го тихомълком и без предупреждение. Ще е трудно да избегнете неприятния разговор с половинката в края на седмицата, но изчезвайки за известно време поне ще си осигурите причина.

 

Козирог

 

Според един герой на писателя Н. Хайтов „едно е да искаш, друго е да можеш, а трето и четвърто е да го направиш“. Ще се убедите, че твърдението е самата истина. Един/а ще привлича вас, друг/а ще се опитва да ви ухажва, а трети и четвърти ще ви досажда с претенциите си. В края на седмицата обстановката ще се успокои и, ако обектът на вашите въжделения не отговаря на сигналите ви, преминете към вариант Б, проявете инициатива, ориентирайте вниманието си към някой от „сателитите“, които ви правят мили очи и се забавлявайте. Събитията ще се развият бързо.

 

Водолей

 

В началото на седмицата настроението ви ще е повече меланхолично, отколкото романтично. Мисълта да сте непрекъснато с половинката си няма да ви допадне особено. Ще се чувствате много по-спокойни в обкръжението на ежедневните си приятели. В края на седмицата ще попаднете на информация или съобщение, което коренно ще промени предпочитанията ви. Най-вероятно ще ви ентусиазира идеята за кратко пътуване и то именно в търсене на романтични преживявания. Кого ще си поканите да ви съпровожда зависи само от вас.

 

Риби

 

В дните преди Пълнолунието ще сте по-разумни и по-скептични от обикновено. Ще сте и по-критични. Някак си ще виждате любимия човек само от към лошата му страна и ще се опитвате да отклонявате поканите за среща. Не прекалявайте с взискателността, защото рано или късно той/тя ще реши, че изискванията ви са абсолютен каприз. Имайте пред вид, че самите вие също не сте идеални и имате „трески за дялане“. Ако държите да запазите връзката, стимулирайте въображението си и измислете развлекателно занимание, което ще зарадва и двама ви.

 

Хороскопът ви е изготвен от П. Георгиева


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...