.

Седмичен любовен хороскоп 27 септември - 3 октомври

Ето какво ви очаква в любовта

Ивета Иванова
Седмичен любовен хороскоп 27 септември - 3 октомври
Снимка: Pexels

Овен

 

Предстои труден, но пълноценен разговор, след който ще можете да вземете важно решение, да си отговорите на сложните въпроси. Помислете дали си заслужава да сте с човек, който вече няколко пъти ви е подвел. Не се страхувайте от раздялата. Когато се затвори една врата, веднага се отваря друга. Усещането за свобода ще ви зарадва, а следващата връзка можете да започнете като обикновено сприятеляване и без излишни обещания.

 

Телец

 

Настъпването на есента ще се отрази и на отношенията ви. Ще са малко по-тъжни и не така горещо-романтични както през летните месеци. Посветете времето до края на септември лично на себе си. Подходящи за любовни срещи са първите дни на октомври. Ако ги организирате в достатъчно уютна обстановка ще можете не само да си припомните най-красивите мигове, но и да ги изживеете отново.

 

Близнаци

 

В началото на седмицата (а да не забравяме, че то съвпада с края на месеца) приятел/ката ви може да се държи доста хладно и дистантно. Бъдете откровени, задайте въпросите си в прав текст. Най-вероятно ще установите, че някой бълва клюки за вас или пък е разгласил случки, които бихте желали да запазите в тайна. Не отричайте и не се оправдавайте. Кажете истината такава, каквато е. Никой не е безгрешен.

 

Рак

 

Колкото по-дълго сте в компанията на любимия човек, толкова повече ще ви харесва и толкова по-дълбоки ще стават чувствата ви. Не го/я идеализирайте, обаче. Попаднете ли в собствения си капан, няма излизане от него. Помолете някой от приятелите ви да го/я наблюдава за ден-два и после да ви сподели мнението си. Ще ви се отрази отрезвяващо и ще ви е от помощ.

 

Лъв

 

Ще се наложи да се справите с някакво сериозно затруднение. За ваша изненада, любимият човек ще реагира почти с безразличие. Ще ви помогне някой друг, от когото съвсем не го очаквате и при това ще го направи абсолютно безкористно. Не е изключено да си зададете въпроса дали в момента сте с правилния човек и дали ситуацията, в която сте, не е изпитание за силата на чувствата ви. Ще установите също, че имате поредица общи предпочитания с човекът, който се е погрижил за вас и че по всяка вероятност е настъпило време за промяна.

 

Дева

 

За намиращите се във връзка периодът ще е спокоен. Нищо няма да помрачи идилията ви. Що се отнася до необвързаните, на този етап едва ли ще поставят началото на нова връзка. Което не означава, че няма да се запознаят с нови хора. Контактът с новия човек, обаче, първоначално ще е без никакви ангажименти. Най-обикновено, но за това пък доста полезно приятелство. Той/тя ще се окаже подходяща компания за кратко пътуване с опознавателна цел в края на седмицата.

 

Везни

 

Любимият човек често ще ви изненадва с мили жестове. Приятна разходка, дребен подарък или друг сюрприз, с който да ви зарадва и с който да покаже силата на чувствата си. Отношенията ви ще са пълноценни, безоблачни и ще е голяма грешка, ако не им се насладите пълноценно. В края на седмицата предстои и вълнуващ разговор, на който ще обсъдите как си представяте връзката занапред.

 

Скорпион

 

Събитията ще се развиват бързо и нееднозначно. Дали приятел/ката с когото/ято сте в момента, дали човек от миналото или някой от новите ви познати изведнъж ще предяви към вас някакви претенции или настоятелно ще ви атакува със странна идея, като дори няма да ви остави време да я обмислите. Не бързайте да отговаряте. Осигурете си време за анализ на ситуацията, в която се намирате и, ако поемате някакви ангажименти, направете го след четвъртък.

 

Стрелец

 

Колкото по-мрачно става времето, толкова по-мрачно ще става и настроението ви. На всичкото отгоре невъзможността да сте на вън, на открито и сред хора със сигурност ще е още един повод за скука. Заемете се с нещо, което харесвате и се занимавайте самостоятелно. Любовните срещи няма да ви доставят удоволствие, ще сте раздразнителни и най-много да се скарате с половинката си. Телефонът и чатът са за предпочитане. Те „филтрират“ част от негативните изблици.

 

Козирог

 

Вие умеете да постигате целите си, но понякога го правите за чужда сметка. Не пренебрегвайте мнението на приятел/ката си. Ще спечелите много повече доверие и обич, ако споделяте и обсъждате намеренията си с него/нея. Ще си спестите глупавите спорове, ще изгладите разногласията. И като „хепи-енд“ на цялата ситуация ще установите, че имате много повече общи предпочитания, отколкото сте предполагали.

 

Водолей

 

Човекът, с когото от известно време споделяте битието и мислите си, изведнъж може да изчезне от полезрението ви. Липсата ще е озадачаваща, но не бързайте да го/я търсите, да изпращате любовни емотки и да звъните по телефона. Проявете твърдост, комбинирана с гордост и запазете спокойствие. Съвсем скоро ще разберете „на къде духа вятърът“ и защо точно натам. Между другото, в края на седмицата ненадейно може да попаднете на „резервен вариант“. Използвайте го пълноценно, не си губете времето.

 

Риби

 

Поведението на приятел/ката ви на моменти ще излиза извън рамките на добрия тон и ни най-малко няма да ви харесва. Колкото и да го/я обичате, не му/й позволявайте да ви манипулира и огорчава. Веднъж губейки индивидуалността си, много трудно ще я възстановите. Не отлагайте обсъждането на въпроса. Колкото по-бързо изясните ситуацията, толкова по-лесно ще стигнете до правилното решение.

 

Хороскопът ви е изготвен от П. Георгиева


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...